E2h

Hvordan til at behandle sinus infektion symptomer med en neti pot

Uanset nasal problem du har

Uanset nasal problem du har, er det sikkert gør du føler dig svag og syg. Hvad der gør det endnu værre er det ubehag det bringer lige på manifestation af dens tegn og symptomer. Et irriterende nasal problem, at du ønsker at forhindre eller slippe af med, er sinus infektion. Ligesom alle andre nasale problemer, kan det forårsage alvorlig hovedpine, tilstoppede næse, og selv ansigtssmerter. Alligevel traditionelle behandlingsformer, ligesom nasal kunstvanding med brug af Neti Pot, har været effektive som anvendes af de famøse yogier. Denne praksis er blevet tilpasset gennem årene og stadig populære i disse dage. Hvis du lige hørt om dette sinus behandling, kan du læse videre for at vide, hvordan man behandler sinus infektion symptomer med en Neti Pot.

 • Forbered de ting du skal nemlig Neti Pot og saltopløsning. En kande er en lille gryde med en tud ved den ene side, og et håndtag ved den anden. Det ligner et lille tekande og er ofte består af keramik, plast, ler eller glas.
 • Gøre saltopløsningen i en beholder. Hæld 8 ounces varmt vand i beholderen og tilføre ¼ teskefuld ikke-salt tilsat jod. Du kan ændre de målinger i henhold til den præference, der passer dig. Bare sørg for ikke at lægge for meget salt, som hvis du sætte det ind i en kasse med popcorn. Selvom salt primært fungerer som en hjælp til rengøring af bakterier, der forårsager sinus problem, må kun tilstrækkelig mængde tilsættes til opløsningen. Vær opmærksom på, at for meget salt kan give irritation af næse.
 • Bland opløsningen godt, med anvendelse af en omrører, indtil saltet er fuldstændigt opløst. Stikkende af næsen kan forekomme, hvis opløsningen ikke blandes godt. Denne løsning vil fungere som din nasal kunstvanding løsning. Du kan bruge fremstillede opløsninger, der kan købes i butikkerne.
 • Hæld opløsningen i Neti Pot. Sørg for, at løsningen ikke er for varmt eller for koldt. Du kan bruge din finger til at teste vandet for dets temperatur. Glem ikke at teste eller justere vandtemperaturen, så du vil ikke pille den fine foring af din næse.
 • Flyt ind i en vask med dit ansigt frontmand vasken. Gør behandlingen på en vask ville forhindre rodet oprydning.
 • Placer Neti Pot, som du forsigtigt indsætte tuden ind i en af ​​dine næsebor.
 • Bøj hovedet i en 45-graders vinkel, men med hovedet placeret lidt højere end hagen. Din tom næsebor skal være vinklet til vasken.
 • Hæve Neti Pot indtil opløsningen ind i næsebor, hvor du har indsat tuden. Mens trykket føles som saltopløsningen ind i dit næsehulen, ånde komfortabelt gennem munden. Opløsningen vil derefter komme ud gennem det andet næsebor. Lad det flyde frit til vasken.
 • Face vasken efter et par sekunder til at indstille indgangen af ​​saltopløsningen ind i dit næsebor. Du kan også gøre det samme, hvis trykket synes uudholdelig eller du har gjort tømning af Neti Pot.
 • Fjern Neti Pot. Før du fortsætter med det andet næsebor, blæse din næse forsigtigt for at fjerne guck der forårsager sinus infektion. Resterende vand bør også smidt ud. Hold en væv uden for næsen, som du giver en blid slag.
 • Gøre den samme proces for det andet næsebor. Når det er gjort, kan du prøve at trække vejret normalt.

Hvordan til at behandle sinus infektion symptomer med en neti pot. Forbered de ting du skal nemlig neti pot og saltopløsning.
Hvordan til at behandle sinus infektion symptomer med en neti pot. Forbered de ting du skal nemlig neti pot og saltopløsning.

Du kan være en af ​​de mennesker, der ejer en Neti Pot, men ikke ved hvordan man bruger det. Men med vejledningen ovenfor, har du nu har den viden i at bruge Neti Pot især til behandling af sinus infektion symptom dermed gør denne enkle tekande-lignende ting til en kraftfuld sinus reliever.