E2h

Hvordan til at behandle symptomer på fremskreden hjertesvigt

Hjerteinsufficiens er en tilstand

Hjerteinsufficiens er en tilstand, der rammer over fem millioner europæere i øjeblikket, og mindst en halv million nye tilfælde bliver indberettet hvert år. Heldigvis fremskridt inden for medicin gør denne betingelse meget overskueligt. Faktisk er der mange behandlingsmuligheder for kongestiv hjerteinsufficiens afhængigt af den fase af sygdommen. Her beskriver vi nogle af disse behandlingsmuligheder.

Medicin. Den første linje i behandling for symptomer på fremskreden hjertesvigt er en kombination af medicin. De mest almindelige lægemidler, der anvendes til dette formål, er:

Hvordan til at behandle symptomer på fremskreden hjertesvigt. Angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer.
Hvordan til at behandle symptomer på fremskreden hjertesvigt. Angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer.

 • Angiotensin-konverterende enzym (ACE)-hæmmer. Dette er en vasodilator anvendes til at forbedre blodgennemstrømningen, formindske hjertets arbejde, og forbedre salt og vand retention. Alt i alt, de forbedre og forlænge livet for patienter med kongestiv hjerteinsufficiens.
 • Angiotensin II receptor blokker (ARB). Dette anvendes som et alternativ til ACE-hæmmere i patienter, som ikke responderer godt på sidstnævnte.
 • Digoxin. Også kendt som digitalis, dette stof øger styrken af ​​hjertets sammentrækninger og sinker hjerteslag.
 • Beta-blokker. Dette stof reducerer hjertefrekvens og blodtryk.
 • Diuretika. Også kendt som vanddrivende piller, disse lægemidler holder væsker fra indsamling i din krop ved at gøre dig urinere hyppigt.
 • Aldosteronantagonist. Dette stof virker på samme måde som diuretika gøre uden stripning kroppen af ​​kalium. Det kan også vende hjerte ardannelse.

Kirurgi og implantation. Når høj kongestiv hjerteinsufficiens sætter ind, læger rådgive patienter at få operation for at fastsætte den underliggende årsag til hjertesvigt. En operation kan udføres for at reparere et beskadiget hjerteklap, eller erstatte hele musklen helt. Koronar bypass mål kranspulsårerne, der har bidraget til hjertesvigt.

Tæt forbundet med kirurgi er implantering af medicinsk udstyr. Disse hjælpe hjertet til at udføre sin pumpefunktion, uden at lægge for meget stress på det. Nogle af de mest almindelige medicinske anordninger, der anvendes til behandling af fremskreden hjertesvigt, er følgende:

Hjerteinsufficiens er en tilstand. Kirurgi og implantation.
Hjerteinsufficiens er en tilstand. Kirurgi og implantation.

 • Implantable cardioverter-defibrillator (ICD). Denne indretning implanteres under huden og forbundet til hjertet ved små ledninger. Den overvåger hjerterytmen og stød i hjertet på plads igen, når det begynder at slå på en farlig hjerterytme.
 • Cardiac gensynkronisering terapi (CRT) eller biventrikulær pacing. Mere populært kendt som en pacemaker, denne enhed sender timet elektriske impulser til de nedre kamre af hjertet, så de vil pumpe synkront.
 • Venstre ventrikel hjælpe enhed (LVAD). Også kendt som en hjerte pumpe, er denne enhed implanteret i maven og fastgjort til hjertet til at hjælpe den pumpe. Kun kandidater til hjertetransplantation har normalt denne enhed implanteret.
 • Forsøgsbehandlinger. Forskning og fremskridt i medicin føder nye behandlingsmuligheder for avanceret kongestiv hjerteinsufficiens. Disse omfatter følgende:
  • Cardiac wrap kirurgi. I denne behandlingsform er bunden af ​​hjertet indpakket i en netpose for at forhindre den yderligere svækkelse.
  • Ventrikulær restaurering kirurgi. Denne operation omfatter fjernelse af arvæv i den ventrikulære muskel og omforme det resterende væv til en mere normal elliptisk venstre ventrikel form. Forskerne håber, at dette vil genoprette den venstre ventrikel til sin normale funktion.