E2h

Hvordan til at genkende hjernesvulst symptomer

Symptomer på en hjernesvulst kan findes i mennesker, som måske ikke rent faktisk har hjernetumorer og kan variere fra person til person. Det anbefales, at hvis du oplever tilbagevendende symptomer, der er anført nedenfor, er det bedst at straks se din læge og få en hjernescanning at dæmpe din frygt.

På debut, er symptomerne på en hjernetumor mild og gradvist bliver mere udtalt som tumoren vokser. Da hjernesvulst udvikler og skrider frem, andre advarselsskilte stige, men er ofte overset.

Disse er nogle almindelige symptomer, som ofte opstår hos patienter med en hjernesvulst:

Hvordan til at genkende hjernesvulst symptomer. Svaghed i arme og ben.
Hvordan til at genkende hjernesvulst symptomer. Svaghed i arme og ben.

Den første og mest almindelige symptomer er hovedpine, der normalt forekommer og er mere intens i morgen og faldet i intensitet i løbet af dagen. Hovedpine opstå på grund af det øgede tryk forårsaget af tumoren inde i kraniet. Den hovedpine udløser kvalme og opkastning samt og er forværret af bøjet over eller når du går på toilettet. Hvis du søge læge rådgive, så sørg for at nævne til lægen, hvordan forskellige er de hovedpine du oplevede fra dem, du havde før.

Den anden er anfald, der opstår, før en bekræftet diagnose stilles. Anfald kan ske, når en patient pludselig besvimer, eller ud af det blå, skifter adfærd og ufrivilligt mister muskel sensation eller kontrol. Anfald som et symptom kan variere fra simple trækninger af musklerne, lys ryster af lemmerne til pludselige rystelser, der kan blive voldelige eller endda et samlet tab af bevidsthed. Taleproblemer, synsforstyrrelser og stirrer ud i rummet er andre adfærd, der kan ses i en patient, der har et anfald.

Selvom anfald kan være forårsaget af høj feber, slagtilfælde, epilepsi, trauma og andre lidelser, det er et symptom, der ikke bør ignoreres.

Svaghed i arme og ben

Svaghed i arme og ben, og mærkelige fornemmelser i dit hoved, hænder eller ansigt muskler, er andre symptomer på en mulig hjernesvulst. Nogle patienter pludselig falde objekter, falde, eller vis en asymmetrisk ansigtsudtryk, symptomer også en mulig slagtilfælde. Disse symptomer betragtes som en nødsituation, og du vil være nødvendigt for dig at gå til en skadestue til at søge behandling.

Andre symptomer kan omfatte syn eller hørelse problemer. Hvis du tror, ​​at noget er galt.
Andre symptomer kan omfatte syn eller hørelse problemer. Hvis du tror, ​​at noget er galt.

Observeret eller indberettet adfærdsmæssige og kognitive ændringer kan omfatte din manglende evne til at koncentrere sig eller finde de rigtige ord at sige, gøre ting, som er uhensigtsmæssige for situationen, miste tålmodighed eller ikke er til at tolerere givne situationer. Problemer i minder de seneste begivenheder er også symptomer på en mulig hjernesvulst.

Andre symptomer kan omfatte syn eller hørelse problemer

Andre symptomer kan omfatte syn eller hørelse problemer. Det er tilrådeligt at have problemer med din hørelse eller syn straks tjekket, da det er blevet bemærket, at øjet læger er i stand til at foretage en indledende diagnose af en hjernesvulst, når de ser i øjnene af en patient. De ser tegn på øget intrakranielt tryk, og normalt anbefale yderligere undersøgelser.

De angivne potentielle hjernesvulst symptomer kan også være et resultat af andre lidelser, men det er kun en læge, der kan gøre forskel. Det er tilrådeligt at indhente en udtalelse fra en autoriseret læge, når du oplever nogen af ​​de mulige hjernesvulst symptomer.

Hvis du tror, ​​at noget er galt

Hvis du tror, ​​at noget er galt, informere din læge, at du er bekymret, kan du have en hjernesvulst. Da hjernetumorer er sjældne, gør primær pleje læger normalt ikke kontrollere, om en hjernesvulst. De mener, de mere almindelige årsager til symptomerne. Nogle patienter har endda rapporteret, at de har haft symptomerne for mere end en måned før den korrekte diagnose af en hjernesvulst blev foretaget. For maligne hjernetumorer, kan en måneds forsinkelse i behandlingen føre til et dårligere resultat. Jo tidligere du er korrekt diagnosticeret, jo bedre.