E2h

Hvordan til at give en Tradewinds barn et bad

Under badetid blues med din baby

Under badetid blues med din baby? Har dit barn kaste tantrums når det badetid tilgange? At have en nyfødt er en virkelig vidunderlig oplevelse, men det kunne også være en stressende én.

Hvordan til at give en tradewinds barn et bad. Sørg for at du og din baby er både afslappet og udhvilet.
Hvordan til at give en tradewinds barn et bad. Sørg for at du og din baby er både afslappet og udhvilet.

Beskæftiger sig med en gråd og Tradewinds spædbarn er uden tvivl en hård prøvelse. To måneder gamle Carla altid spark og stænk vand, når hendes mor sætter hende i karbad for en nice bad. One-måneder gamle Evan skrig og råb, selv med hans foretrukne knirkende legetøj i karbad, indtil hans mor er allerede på hendes nerver.

Spædbørn normalt gå gennem stadier af at elske og hade bade. Selv din baby er ved "hade scenen", her er nogle tips, som skønnes egnede i beroligende din Tradewinds barn kommer badetid:

  • Sørg for at du og din baby er både afslappet og udhvilet. Du kan undgå fussiness hvis du fodrer din baby har ham hvile godt før badning. For din baby til at nyde oplevelsen, har han forbinder bad tid med spilletid. Det skal være beroligende og sjovt, og du bør derfor gøre det, når du ikke er i en fart. Det er ligegyldigt hvad tid du vælger til dit barns badetid. Hvad der er vigtigt er, at du planlægger det på et tidspunkt, der passer både dine skemaer og humør.
  • Giv din baby svamp bade. Din baby ikke behøver et bad hver dag! Fordi badning din baby ofte forårsager tør hud, svamp bade er tilrådeligt selv efter navlestrengen stumpen er faldet af. Desuden er svamp bade faktisk mere praktisk og en hel del lettere for dit barn. Tør dit barn forsigtigt med en vaskeklud dyppet i varmt vand, holde ham eller hende svøbt i et håndklæde og udsætter kun de kropsdele, du vasker. Det er også vigtigt, at du holder rense dit barns ansigt, hals og ble område på alle tidspunkter.
  • Få alt hvad du behøver til badet klar. Håndklæder, tøj og bleer bør alle være inden for din rækkevidde. Test vandtemperaturen først. Sørg for, at det er ikke for varmt og ikke for koldt, da dette er den sædvanlige årsag til spædbørn fussiness under badetid. Tag dit barns tøj. Blød vaskeklud i varmt vand og bruge den til at tørre din baby blidt over hele kroppen.
  • Vask dit barn langsomt og meget forsigtigt. Aldrig gnide ham eller hende for hårdt. Blide hånd og en blød stemme er forpligtet til at undgå crankiness fra dit nyfødte.
  • Hold bad korte. Baths til din baby bør ideelt set være fem til ti minutter lang. Når barnet begynder at få kræsen, hurtigt få ham ud af karret og skyl ham ud. Gemme resten af ​​kroppen til en anden gang.
  • Bevare roen. Vedligehold dit gode humør og holde fokus. Afspilning af beroligende musik i baggrunden kan hjælpe med at holde de gode vibes.

Håndtering af en kræsen baby kan være skræmmende

Håndtering af en kræsen baby kan være skræmmende, men ikke bliver afskrækket. Disse tips skal hjælpe dig slippe af med disse badetid blues. Bare rolig, din baby i sidste ende vil se frem til dette ritual i rette tid, som han vænner sig til fornemmelsen af ​​vandet og lydene.