E2h

Hvordan til at gøre hjernen øvelser

Den menneskelige hjerne er et organ, som kan styrkes gennem mental stimulation og samspil med verden. Hjernen er i stand til at tilpasse sig nye udfordringer fra barndom gennem alderdommen. Mens mange mennesker, der lider mental tilbagegang er ofre for sygdom, kan andre opveje hukommelsestab i alderdommen ved konstant at stimulere deres hjerner gennem hjernen øvelser eller tankespil.

Hvordan til at gøre hjernen øvelser. Andre måder at udøve din hjerne er at udføre neurotiske øvelser.
Hvordan til at gøre hjernen øvelser. Andre måder at udøve din hjerne er at udføre neurotiske øvelser.

Der er mange hjernen øvelser, som kan medvirke til at øge hjernens funktionalitet og afværge virkningerne af alderdom. En enkel øvelse er at forsøge at bruge din modsatte hånd i daglige aktiviteter. Forsøg at skrive, børste tænder og bruge en computermus med modsatte hånd. Det kan føles ubehageligt og akavet i starten, men din hjerne er faktisk at lære et nyt trick.

Andre måder at udøve din hjerne er at udføre neurotiske øvelser

Andre måder at udøve din hjerne er at udføre neurotiske øvelser. En fælles neurotiske øvelse der udøver den side af hjernen anvendes normalt ikke lukker øjnene, mens de udfører daglige aktiviteter såsom badning, dressing, åbne en dør og binde dine sko. Prøv også at gå igennem en dag, mens iført ørepropper, så du afhænger af dine andre fire sanser. Generelt, afskære en af de fem sanser kræver din hjerne til at arbejde hårdere for at komme igennem simple opgaver.

Skiftende din daglige rutine er en anden måde at stimulere din hjerne. Når du først vågne op i morgen, hvis du normalt spiser morgenmad før brusebad, flip de to aktiviteter omkring. Finde ud af en ny rute til arbejde og opleve en anderledes trafikmønster. Mens De tager pauser på arbejdet, måske læse en avis eller socialisere med andre co arbejdstagere i modsætning til at surfe på internettet. Under træning på et træningscenter, så prøv med en elliptisk eller romaskine i modsætning til et løbebånd. Stort set enhver ændring fra dit livs rutine vil medføre, at nogle stimulation i din hjerne.

Hvordan til at gøre hjernen øvelser.
Hvordan til at gøre hjernen øvelser.

Andre måder at stimulere din hjerne omfatter læse en bog eller udfylde en cross ord puslespil i modsætning til at se TV. Hvis du tager en bus eller tog til arbejde, måske hente nogle gåder til din telefon eller en Sudoku bog. Disse vil være både sjovt og udfordrende. Lytter til klassisk musik har også vist sig at styrke hjernen og forberede den til en dag.

Ordentlig kost og motion kan også have en positiv indvirkning på hjernen styrke. En hjerne sund kost er en, der minimerer sukkerindtag og kredser omkring spise magert protein, vegetabilske og gode fedtstoffer. Udøver regelmæssigt og være i god fysisk tilstand har vist sig at forbedre hjernens funktionalitet. Tidlig morgen øvelse vil hjælpe dig til at føle årvågen og klar til dagen. Ældre borgere, der går regelmæssigt har vist sig at have stærkere erindringer end de ældre borgere, der mangler fysisk aktivitet.