E2h

Hvordan til at håndtere støj angst

Nogle mennesker er meget mere følsomme over for støj end andre

Nogle mennesker er meget mere følsomme over for støj end andre. Mens nogle mennesker kan stå sove eller studerer i et hus i nærheden af ​​motorvejen, og mens nogle mennesker kan gøre deres job, mens støj er omkring, er der også andre, der udvikler støj angst, når der er for meget støj omkring. Hvis du lider af støj angst, her er nogle skridt til at hjælpe dig med klare.

Hvordan til at håndtere støj angst. Nogle mennesker er meget mere følsomme over for støj end andre.
Hvordan til at håndtere støj angst. Nogle mennesker er meget mere følsomme over for støj end andre.

  • Voices. En af de største kilder til støj angst er stemmen fra folk taler omkring dig. Selv om der er omstændigheder, hvor støj er uundgåelig, såsom når du er i en overfyldt skole eller i en konferencesal, bør du også fortælle andre mennesker, du arbejder med på daglig basis, at du får støj angst. De fleste mennesker vil gerne sænke deres stemmer, hvis de ved, at nogen har støj angst. Du kan naturligvis ikke forvente, at hele byen til dysse ned netop på grund af din støj angst, men i de fleste tilfælde vil det være nok til at dysse ned folk fra arbejdspladsen eller i hjemmet.
  • Volume. Dernæst også være følsomme af de apparater og gadgets omkring dig. Hjemmeunderholdningssystemer og musiksystemer bliver overkommelige og kraftfuld. En masse mennesker har deres egne lydsystemer, og en masse af boliger er udstyret med smarte og kraftfulde hjemmeunderholdningssystemer. Hvis du lider af støj angst, bør du sikre dig, at du sænker lydstyrken på lydsystem i dit hjem eller i din bil. Hvis din nabo spiller højt musik, kan du tale med ham høfligt, at du er naturligt følsom over for høje lyde.
  • Stille rum. Nogle gange kan selve miljøet være meget støjende. Der er nogle kvarterer, hvor børnenes råben og hundenes gøen er simpelthen uophørlige. I disse tilfælde bør du overveje at installere støj minimere funktioner i dit hjem. Du kan få dit hjem lydtæt, selv om der er farer for en helt lydisoleret hus. Eller, kan du installere lydisolering i dine vægge, som vil minimere støjen uden at fjerne det helt.
  • Beroligende lyde. Når baggrundsstøj bringer dig ned og udløser din støj angst, bør du også overveje maskering det med beroligende lyde i forgrunden. For eksempel kan du spille blid musik eller klassisk musik. Der er også optagelser af beroligende lyde, såsom blade blidt raslende, fugle summende sagte, eller lyden af ​​bølger forsigtigt lappemaskiner kyster. Afspilning disse i din musikafspiller selv ved lav lydstyrke effektivt kan maskere baggrundsstøj.
  • Speciel audio gear. Hvis du virkelig har brug for at koncentrere sig om et bestemt projekt eller arbejde, eller hvis du ønsker at være i stand til at kontrollere støj, uanset hvor du går, overveje at købe nogle specielle audio gear, der vil give dig mulighed for at spille blød og beroligende musik med næsten ingen fejlende baggrundsstøj. Der er in-ear hoved-apparater og støjreducerende øretelefoner, som er specielt beregnet til at fjerne støj helt.


Endelig også overveje dit miljø

Endelig også overveje dit miljø. Hvis du absolut ikke kan stå støj, så prøv at vælge kvarterer, der er naturligt rolige og med hjem, der sidder langt fra hinanden. Med disse i tankerne, bør du være i stand til at klare støj angst.