E2h

Hvordan til at lindre kno smerter med massage

Knuckle smerte er udbredt blandt folk

Knuckle smerte er udbredt blandt folk, der arbejder konstant foran computeren. Men folk med andre spørgsmål kan lide af skank smerte så godt. Må ikke bekymre dig så meget, hvis du oplever dette. Der er mange måder at lindre kno smerter. Massage er en af ​​dine sikreste endnu mest effektive måder at få kno smertelindring. Men hvordan skal du massere den smertefulde kno?

DIY massage

Det trick til at lindre kno smerter er ved at løsne de "Tangled" leddene. Brug af varme kan hjælpe en masse. Der er mange kilder til massage varme. Prøv massage olie. Du kan købe det fra apoteker eller købmandsforretninger. Sørg for at læse mærkets etiketten før brug hvad du har valgt. Hvis ikke, kan du bruge en flaske fyldt med varmt vand.

Når den berørte hånd har modtaget varme

Når den berørte hånd har modtaget varme, kan du allerede begynde at massere leddene benytter små cirkelbevægelser. Luk dine hænder, så knoerne vil skille sig ud. På denne måde kan du massere knoerne bedre. Gør massage indtil knoerne føle sig bedre.

Vask aldrig masserede hænder med koldt vand med det samme. Vener i hænderne kan blive følelsesløse, og skank kan blive smertefuldt igen.

Hvordan til at lindre kno smerter med massage. Smertestillende midler.
Hvordan til at lindre kno smerter med massage. Smertestillende midler.

Professionel massage

Masserer dine egne knoer er ikke så farligt. Men det kan ikke være så effektiv for din unikke tilstand. Hvis du efter at du har masserede dig selv og smerte stadig fortsætter, må du hellere kalde en professionel. En kiropraktor er veluddannet og veluddannede til at udføre massage for at lindre enhver fysisk smerte.

Kontroller kiropraktor certifikat eller licens til at hjælpe patienterne. Det er bedst at få anbefalinger fra personer, du kender.

Andre måder

Bortset fra massage, kan du også finde lindring til kno smerte gennem andre måder. Her er nogle løsninger værd at prøve at afslutte din kno smerter:

  • Smertestillende midler. Naturligvis er den første ting i tankerne for enhver fysisk smerte ved hjælp af smertestillende. Ved hjælp af salve kan lette skank smerter. Forskellige mærker er derude, men de arbejder på samme måde, de blokere smerte sensation fra dine nerver. De fleste smertestillende kan blokere smerte i højst otte timer. Bedre smertestillende er tilgængelige, men disse har høj kemisk dosering, som vil kræve recept fra lægen.
  • Varmt saltvand. Forbered varmt vand og tilsæt salt til det. Soak hånden med den smertefulde kno i det salte vand, og nyde at blive lettet.
  • Magnetterapi. Denne kinesiske terapi har været omkring for aldre endnu ingen medicinsk bevis kan bevidne dens effektivitet. Trods det, er ved hjælp af magnetiske patches eller ved hjælp af magnetiske smykker sikkert værd at prøve. Disse produkter er tilgængelige i forskellige styrker, ideel til forskellige niveauer af smerte.

Hvis der ikke sker noget efter at gøre alle de lindre teknikker over

Hvis der ikke sker noget efter at gøre alle de lindre teknikker over, så er det bedst at se din læge med det samme. Der er tilfælde af skank smerte, der ikke behøver blot simpel massage eller andet derhjemme terapi. Hvis din sag er værre, kan du nødt til at gennemgå operation for at korrigere dine led.

Forebyggelse kno smerter er stadig second to none

Knuckle smerte er udbredt blandt folk. Når den berørte hånd har modtaget varme.
Knuckle smerte er udbredt blandt folk. Når den berørte hånd har modtaget varme.

Forebyggelse kno smerter er stadig second to none. Udøver din hånd leddene efter en hård dags arbejde, vil altid medvirke til at reducere hyppigheden af ​​smerte. Som det gamle ordsprog siger, "forebyggelse er bedre end helbredelse," selv med en smertefuld kno.