E2h

Hvordan til at lindre og forebygge følelsesløs pinky og ring fingre, venstre hånd eller højre

Har din pinky følelsesløs

Har din pinky følelsesløs? Har følelsesløshed udvide til din ring finger og dine arme? Vær på vagt over disse tegn, da disse tilkendegiver nerveskade langs din ulnarnerven. Følelsesløshed i din pinky og ringfinger, enten højre hånd, venstre hånd, eller begge hænder, kan betyde, at din albuenerven bliver fanget. Dette er klinisk omtalt som albuenerven fastklemning.

  • Nervus ulnaris kan blive fanget på grund af forkert kropsholdning. Hvis du har for vane at hvile hagen på hånden, mens du arbejder på en computer, bliver du løber en risiko for at fange nerve, der løber langs din albue. Den første udbrud af smerte eller følelsesløshed kan mærkes om natten og fremskridt gennem dagen.
  • Det er vigtigt at anerkende den følelsesløshed og arbejdet med at fjerne de vaner, der forårsager dem. Du ville have til korrekt at identificere årsagen til følelsesløshed i dit ulnarnerven. Hvis du konstant bøje dine albuer, mens du bruger computeren, skal du bevidst hvile albuen fladt på overfladen. Hvis du har for vane at hvile din albue i vinduet under kørslen, tillade begge dine hænder til at hvile på rattet for at forhindre langvarig vægt belastning på albuen. Hvis du ikke har lyst til at hvile dine hænder på rattet, skal du placere din hånd på dit ben i stedet.
  • En anden vigtig vane at overveje, er at bøje dine albuer, mens du sover. Hvis du sover med nogen, bede ham om at observere din position, mens du sover. Dette vil tillade dig at konkludere årsagen til følelsesløshed i fingrene. Prøv at sove med dine albuer straight. Hvis du ikke kan styre dine arme fra foldning, bære en stram langærmet skjorte for at forhindre dette, alternativt kan du bruge et bindemiddel til at hindre det ubevidste foldning.
  • For mere alvorlige tilfælde af nervus ulnaris skader, skal du konsultere en kiropraktor, en ergoterapeut, eller en neurolog. Hvis smerter og følelsesløshed må standses dine daglige aktiviteter, kan du overveje at lave en aftale med de professionelle til at yde øjeblikkelig behandling.
  • Regelmæssig motion målrettet til området kan også hjælpe med at lindre smerter og følelsesløshed. Øv disse trin: udvide dine arme foran dig, lave en ret vinkel mellem din krop og din arm. Bøj dit håndled, så håndfladen vender fremad. Det næste skridt, at du skal gøre, er at bøje din lavere arm mod overarmen, svarende til nedbøjning dine biceps. Stop midt måde at gøre en ret graders vinkel. I din hule hånd bør nu mod dig. Gentag fem til seks gange. Gør dette for begge dine arme regelmæssigt. Dette vil bidrage til at afhjælpe følelsesløshed i jer fingre.
  • En anden øvelse til at forsøge at udvide dine arme, med fingre krøllet at gøre en knytnæve, på dine sider. Twist dit håndled, så din næve gør en cirkulær bevægelse. Hold dine arme lige, mens bøje dit håndled, når du roterer din knytnæve. Gentag for omkring fem rotationer for et komplet sæt. Gør denne øvelse tre til fire gange på en dag.


Hvordan til at lindre og forebygge følelsesløs pinky og ring fingre, venstre hånd eller højre. Nervus ulnaris kan blive fanget på grund af forkert kropsholdning.
Hvordan til at lindre og forebygge følelsesløs pinky og ring fingre, venstre hånd eller højre. Nervus ulnaris kan blive fanget på grund af forkert kropsholdning.

Der observeres for omkring en uge og vurdere om følelsesløshed stadig kan mærkes. Hvis det gør, så overveje at besøge din læge.