E2h

Hvordan til at lindre tilbage spændinger med akupressur

Akupressur er en form for alternativ medicin stil

Akupressur er en form for alternativ medicin stil, der kombinerer akupunktur og tryk. Akupressur mål akupunkturpunkter ved at anvende pres med hænder og albuer. Akupressur virker ved at forsøge at justere dem yin, yang og chi, som er baseret på traditionel kinesisk medicin.

Ud fra dine hænder og albuer

Ud fra dine hænder og albuer, der er andre værktøjer, der kan bruges til at lægge pres på de kropsdele. Rullende over kroppens trykpunkter bruger acuball, som er en lille gummibold, der kan opvarmes. Et andet værktøj, der kan bruges, hvis foden rullens dette anvendes ved at placere den på gulvet og lade foden at rulle frem og tilbage. Andre værktøjer er magt mat - en måtte med trekantede bump for dig at gå på, den Acufit mund mat - en mat udstyret med akupressur punkter, og rygsøjlen rulle - en rulle indeholdende magneter, der anvendes til rygsøjlen.

Hvis du føler spændingen på ryggen

Hvordan til at lindre tilbage spændinger med akupressur. Hvis du ønsker at praktisere akupressur.
Hvordan til at lindre tilbage spændinger med akupressur. Hvis du ønsker at praktisere akupressur.

Hvis du føler spændingen på ryggen, kan akupressur anvendes til at lindre denne spænding. På starten af ​​rygproblemer, tjekke med din læge for at se, om nogen alvorlig skade, der forårsager smerte. Hvis der ikke tilsyneladende fare er diagnosticeret, så du kan prøve at bruge akupressur at lette spændingen.

  • Hvis du ønsker at praktisere akupressur, skal du få en akupunktur chart at finde de akupressur punkter på din ryg. Akupunktur og akupressur bruger de samme trykpunkter, så diagrammet kan tilpasses. Få en illustreret udgave af akupunktur chart. Må ikke stress dig selv ud med de forskellige bogstaver og tal, du ser på kortet. Du kan få en markør for at trække mærker på de områder, du skal finde.
  • Husk flere akupressur punkter: B48 - placeret over din røv, B47 - en position, der er mellem din laveste ribben og din skinkeben, B42 - det punkt, der ligger lige over B47 point, B38 - punktet mellem din tredje og fjerde ribben ben , som også er i nærheden af ​​din skulderblad, TW 15 - et punkt over B38, B23 - det er et eller andet sted langs din nederste del af ryggen, og B52 - det punkt uden for B23.
  • Du bliver nødt til at gøre dig bekendt med ovennævnte trykpunkter, så du vil vide hvor du skal begynde. Studér diagrammet og find de punkter inden start. Når du er bekendt med alle de punkter, så du kan begynde at anvende akupressur.
  • Start med at ligge ned på en flad overflade, vender nedad. Brug dine tommelfingre til at lægge pres på din B48 point. Hold dine tommelfingre på området for cirka tredive sekunder eller en lille smule længere. Flyt opad, så du kan anvende akupressur punkt til din B47 point. Flytning opad stadig, lægge pres på din B47. Husk at holde trykket på samme bånd af muskler.
  • Flyt opad, indtil du når B38 point. Fortsæt med at lægge pres mod TW15 derefter bevæge sig nedad, indtil du når den B23 punkt og på tværs af B52 point.
  • Gentag massage efter samme rækkefølge, så ofte som du har brug for at lindre rygproblemer. Hvis du føler, at smerten er tilbagevendende, kan du gentage massage på noget tidspunkt af dagen. Husk at sikre dig, at dine negle er forkortet for at undgå ridser din ryg. Hvis akupressur ikke synes at arbejde for dig, så prøv et andet middel til at lindre din ryg spændinger.