E2h

Hvordan til at lindre tør hoste og ondt i halsen

Tør hoste og ondt i halsen er fælles sygdom for både unge og voksne

Tør hoste og ondt i halsen er fælles sygdom for både unge og voksne. De normalt strejke i løbet af forkølelse og influenza sæson. Men faktisk har de ikke tage en pause end selv denne sæson. Det gør lindre tør hoste og ondt i halsen et meget vigtigt anliggende for mange. I virkeligheden er der en masse tips og ideer til, hvordan man kan lindre tør hoste og ondt i halsen. Nedenfor er nogle af dem:

Hvordan til at lindre tør hoste og ondt i halsen. Tør hoste og ondt i halsen er fælles sygdom for både unge og voksne.
Hvordan til at lindre tør hoste og ondt i halsen. Tør hoste og ondt i halsen er fælles sygdom for både unge og voksne.

 • Smertestillende. Reducer betændelse ved at tage smertestillende som ibuprofen, acetaminophen, og aspirin for voksne. For børn, er ibuprofen og acetaminophen fint.
 • Hals sugetabletter. I stedet for slik, hvorfor du ikke sutte på en hals pastil? Pick dem med phenol, menthol, eller benzocain. Disse indhold kan dulme din hals til at give det en lettelse. For børn er hostebolsjer eller et hårdt slik et bedre valg.
 • Gurgle. Gurgle med saltvand eller en mynte mundskyl kan være middel mod ondt i halsen. Prøv det, hvis du ikke har nogen form for medicin eller sugetabletter ved hånden.
 • Spray. Der er halsen sprayprodukter til rådighed, der kan dulme din hals. Dette er mere effektivt end de pastiller, men ikke så behagelige som sidstnævnte.
 • Tunge børste. Nogle gange, det tager kun rense munden for at mindske ondt i halsen. Prøv det for at fjerne den grimme oprustning på tungen. Sørg for at du skylle din tandbørste med en mundskyl at dræbe bakterier, der er bosiddende i det.
 • Iskold. Drinking super koldt vand kan give lindring til ondt i halsen og tør mund. Du kan have en knivspids eller citron til det. Langsomt drikke super koldt vand til at nyde længere nødhjælp til din hals.
 • Ingen røg. Cigaretrøg eller anden røg kan irritere hals og din mund. Dette kan forværre din tilstand så bedre holde sig væk fra det.
 • Hvidløg. Spise rå hvidløg eller har et garlicky måltid kan hjælpe med at lindre din tørre hoste og ondt i halsen. Selve hvidloegsekstrakt har antibiotisk virkning, som hjælper dræbe bakterier, der forårsager halsbetændelse.
 • Onion. Lav en saft ud af løg og bland det med honning. Denne blanding hjælper med at løsne halsen slim og give lindring til din hoste, ondt i halsen og brystet overbelastning.
 • Gurkemeje. Dette vil bidrage til at mindske hals hævelse og inflammation. Hoste og tonsillitis kan blive helbredt med gurkemeje så godt. Den bedste måde at bruge dette som en medicin er at blande dette med et glas varm mælk, nogle peber, og tsk honning. Drik denne blanding hver morgen og før sengetid, indtil du finder stor lettelse for din tør hoste og ondt i halsen.
 • Tea. Find naturligt antibiotikum med en kop ingefær te. Det vil være nyttigt for ondt i halsen og tør hoste. Hvis du ikke kan tage smag, kan du tilføje nogle dråber citron og honning.
 • Druer. Drik halv kop druesaft blandet med honning og du vil finde lindring for din hoste.

Der sikker er mange måder at blive fritaget for jeres tør hoste og ondt i halsen. Prøv alle disse og nogle mere naturlige midler. Nu, hvis din tør hoste og ondt i halsen varer for længe, ​​må du hellere se en læge. Deres tilstand er måske ikke en simpel tør hoste og ondt i halsen sagen.