E2h

Hvordan til at øge dine chancer for at overleve et hjerteanfald

Som man siger

Som man siger, er en ounce af forebyggelse mere værd end et pund af medicin. Bestemt du vil aldrig ønsker at opleve et hjerteanfald eller ville du nogensinde ønsker nogen, du elsker at have en enten. I hvert fald er der ting i livet, du kan styre, og en af ​​de ting omfatter din krop. Disse retningslinjer bør øge din overlevelsesrate, når et hjerteanfald strejker.

  • Tag aspirin. Hvis det lader til, at du eller en person er mistænkt for at have et hjerteanfald, gør, at personen drikker to stærke hovedpinetabletter med det samme. Aspirin er kendt for at fortynde blodet, og bør således hjælpe blodet i kroppen mere flydende.
  • Eliminer stress. Dit blodtryk skyder op, når du er stresset. Når du er ked af det, frustreret eller generel følelse af dårligt, vil undertrykke disse følelser ikke gøre dem gå væk. De vil hobe sig op og dukke op igen til eventuel mental eller følelsesmæssig sammenbrud. Anerkend dine følelser. Lær at styre dem og forstå, hvad der forårsager dem. Udtrykke dine følelser på en ordentlig måde. Accepter, at du og de mennesker omkring dig ikke er perfekt, og dette bør sænke dit stressniveau og blodtryk.
  • Har en sund kost. Har lette måltider om natten. Din mad indtag vil ikke blive brændt så hurtigt, da du bliver klar til at sove, og vil næppe blive mobilisere din krop. Med henblik på at reducere kolesterol, tage mere spinat, broccoli, tomater, citron, gulerødder, hvidløg og løg. Disse kampen skader fra frie radikaler. Antioxidanter fra frugt og grøntsager også hjælpe befri kroppen af ​​frie radikaler og toksiner. Tag multivitamin tabletter dagligt.
  • Få nok hvile. Du har kun ét hjerte og du bør tage sig af det. Have mindst 8 timers søvn hver dag. Når en lang dag bærer dig ud, sørg for at gøre noget, der vil slappe af dig, før de går i seng, så du ikke ender med at vende og dreje. Mangel på søvn vil producere højere blodtryk.
  • At træne regelmæssigt. Lavt aktivitetsniveau årsag fedme. Din krop har brug aktivitet, så dit hjerte pumper i et godt tempo for at få blodet ordentligt cirkulere rundt i kroppen.
  • Undgå at ryge og drikke for meget alkohol. Du inhalerer mere end 20 toksiner med hver pust fra en cigaret, og nogle eller de fleste af disse toksiner er kræftfremkaldende. Etiketterne på cigaretpakken allerede give dig rimelig advarsel. Overdrevne indtagelse af alkohol giver en svag lever. Med et glas rødvin om natten efter middag reducerer sandsynligheden for hjerte lidelser. Det siges også at falde chancerne for slagtilfælde og har en positiv effekt på kolesterol og også mod åreforkalkning.


Antallet en fjende for at besejre er normalt stress

Hvordan til at øge dine chancer for at overleve et hjerteanfald. At træne regelmæssigt.
Hvordan til at øge dine chancer for at overleve et hjerteanfald. At træne regelmæssigt.

Antallet en fjende for at besejre er normalt stress. Stress virkelig angriber hjertet. Så lære, at livet er så let som du gør det. Du må ikke være i stand til at kontrollere, hvad du skal gå igennem, men hvordan du går igennem det er op til dig. Og husk altid at have dit årlige lægeundersøgelse op for at se mulige problemområder.