E2h

Hvordan til at øge omsætning med kosttilskud

Korrekt cirkulation er et must i enhver menneskelig krop, forkert cirkulation kan betyde, at noget ikke fungerer rigtigt. Vores blod, som ikke det vigtigste transport i vores krop system, skal altid fungere godt, idet det udfører den dobbelte funktion at distribuere næringsstoffer til alle de store dele af kroppen, samt Bortførelsen toksiner, der skal bortskaffes.

Dårlig cirkulation kan føre til dysfunktion af nyrer

Dårlig cirkulation kan føre til dysfunktion af nyrer, lever, hjerte og andre større organer i vores krop. Så hvad kan vi gøre for at hjælpe med at øge vores blodcirkulation? Den sikreste måde i dag tager urter.

Hvordan til at øge omsætning med kosttilskud. Dårlig cirkulation kan føre til dysfunktion af nyrer.
Hvordan til at øge omsætning med kosttilskud. Dårlig cirkulation kan føre til dysfunktion af nyrer.

Urter er lavet af naturlige blade, og er forholdsvis billig. De kan nemt købes også eller kan bare findes i din baghave.

Tag Ginko-biloba urter

Tag Ginko-biloba urter. Denne spekulerer urt kan hjælpe udvide blodkarrene og gør blodet tyndere, hvilket resulterer i god cirkulation. Det er nu tilgængelig i ethvert apotek og kommer i kapsel, flydende ekstrakter, tabletter, tørrede blade anvendes til fremstilling af te.

Resultatet kan tage 4-6 uger at vise og vil løbende give sundhedsmæssige forbedringer, så længe du opretholder regelmæssig indtagelse. Det siges at være sikkert at tage, men forholdsregler skal altid tages specielt når man blander det op med andre medikamenter.

Tag ginko-biloba urter. Nogle mennesker kan ikke lide smagen og lugten af ​​hvidløg.
Tag ginko-biloba urter. Nogle mennesker kan ikke lide smagen og lugten af ​​hvidløg.

Tag Cayenne peber. Det er kendt for at være den mest kraftfulde herb i at forbedre cirkulation fordi det stimulerer hjertefunktionen, øger blodgennemstrømningen, og styrker arterier. Det er også blevet foreslået mange, at det endog kan stoppe hjerteanfald.

Men du bør tage til efterretning, at det skal langsomt introduceret til kroppen, da det kan være stærk. Start med at sætte små beløb i din mad eller tilføje det du saft derefter gradvist øge det, når din krop har allerede justeret til det.

Tag ingefær. Ingefær er en af ​​de mest almindelige urter og er en stærk antioxidant. Som vi alle ved, antioxidanter stimulerer blodgennemstrømningen og hjerte funktioner og samtidig reducerer inflammation. Selv om det kan give nogle bivirkninger som forstyrret maver og halsbrand, er det vigtigt, at du introducere det til din kost langsomt. Bemærk, at den maksimale indtagelse for daglige dosis ikke bør overstige 4g.

Den mest almindelige af alle er hvidløg. Hvidløg har været almindeligt anvendt til behandling af hypertension og er meget effektiv til at sænke risikoen for hjertesygdom. Det hjælper også med at fjerne giftstoffer i vores krop.

Nogle mennesker kan ikke lide smagen og lugten af ​​hvidløg

Nogle mennesker kan ikke lide smagen og lugten af ​​hvidløg, men de fordele, det giver, er meget nyttigt for vores blodcirkulation. Dosis for voksne er en hel fed eller svarende til 2-4 g hakket dagligt eller 2 tabletter 3 gange om dagen. Det anses generelt for at være sikkert med få bivirkninger. Der er stadig andre måder at øge vores omsætning, men det er stadig bedst at brugte urtekosttilskud. Bortset fra deres relative sikkerhed, de er også billigt. Det er vigtigt, at før du gør dette, altid tage forholdsregler og søge lægens råd. Må ikke lave dine egne forholdsregler. De ved stadig bedre end lægmand.