E2h

Hvordan til at planlægge en bryllupsdag kost

Planlægger et bryllup kan være virkelig stressende for bruden

Planlægger et bryllup kan være virkelig stressende for bruden. Bortset fra de millioner af ting at tage sig af, vil du også nødt til at bekymre sig om at have den rigtige vægt, så du kan passe ind i din brudekjole perfekt. Skal du på en crash diæt er ikke en god idé, som du ikke vil være at få de næringsstoffer, du har brug for hver dag, og det kan svække dit immunforsvar. Blive syg er den sidste ting, som du har brug for, før din store dag. Du kan planlægge en sund kost, der vil hjælpe dig med at kaste pounds, før din bryllupsdag.

Hvordan til at planlægge en bryllupsdag kost. Øge indtag af frugt og grøntsager.
Hvordan til at planlægge en bryllupsdag kost. Øge indtag af frugt og grøntsager.

Her er tips om, hvordan du kan planlægge din bryllupsdag kost:

  • Sæt dit mål vægt. Sæt dit mål vægt. Det vil være bedst, hvis du starter din kost et par måneder før brylluppet, så du ikke behøver at bekymre dig om at miste så meget vægt i en lille mængde af tid. Den ideelle mål vægttab for hver uge er omkring et pund eller to. Går over dette kan være for meget. Fokus, så du kan nå din idealvægt den sunde måde.
  • Øge indtag af frugt og grøntsager. En måde du kan tabe er at øge dit indtag af frugt og grøntsager. I stedet for snacking på junkfood og andre sukkerarter, kan du spise frugt og grøntsager. Dette vil ikke kun hjælpe dig med at tabe, vil du også have en sund glød. Snack på selleri og gulerod pinde og spise salater i stedet for chips og sodavand.
  • Spis små måltider. Skipping måltider er ikke en god idé, hvis du forsøger at tabe nogle vægt. Den bedste ting at gøre, er at sprede dine måltider i seks små måltider i løbet af dagen. Dette vil forhindre dig sulter. For dine måltider, kan du spise kylling eller fisk. Tilføj sidespor af grøntsager til et komplet måltid.
  • Drik masser af vand. Drik mindst otte glas vand dagligt. Vand vil holde dig hydreret, og det vil også hjælpe du føler dig fuld. Drik et glas vand før dine måltider, så du ikke vil spise så meget. Da du vil deltage i en masse ting til dit bryllup, vil du køre rundt en masse. Det er tilrådeligt at altid bringe en vandflaske med dig, så du kan nå dine otte glas for dagen.
  • Øvelse. Din kost vil ikke være så vellykket, hvis du ikke medtager øvelse i din rutine. Hvis du ikke har meget tid, fordi du har en masse detaljer om din bryllup til at deltage i, gøre mindst tyve til tredive minutter af cardio øvelse. Du kan gå svømning, jogging, cykling eller endda dans.

Disse er nogle af de tips, som du kan bruge, hvis du har planer om at gå på en bryllupsdag kost. Hvis du følger disse tips, vil du helt sikkert nå din idealvægt ved din bryllupsdag. Husk, at slankekure betyder ikke, at du er nødt til at sulte dig selv til at passe ind i din kjole. Hvad er vigtigt, er, at du er sund og glad i løbet af din bryllupsdag.