E2h

Hvordan til at sænke kolesterol med alternativ medicin

Hvis du har forhøjet kolesterol i kroppen

Hvis du har forhøjet kolesterol i kroppen, så sørg for at gå til læge for behandling. Medicin er normalt gives til mennesker med denne tilstand. Det er meget vigtigt at tage sig af dette straks, fordi det kan medføre slagtilfælde, hjerteanfald og død. Bortset fra medicin gives af lægen, er der også andre metoder på hvordan man kan sænke kolesterol. Men sørg for at konsultere din læge først, hvis det er sikkert for din tilstand.

Hvordan til at sænke kolesterol med alternativ medicin. Vælg de fødevarer, du spiser.
Hvordan til at sænke kolesterol med alternativ medicin. Vælg de fødevarer, du spiser.

Her er hvordan du kan sænke kolesteroltallet med alternativ medicin.

  • Vælg de fødevarer, du spiser. Fiber sænker kolesterol, det er derfor det er bedst at spise fødevarer, der indeholder dette. Nogle af de fødevarer, der er rige på fibre er orange, gulerødder, æble, bønner og havregryn. Sørg for at medtage disse fødevarer på dine måltider til at hjælpe sænke det dårlige kolesterol i kroppen.
  • Brug urter og hvidløg. Der er plantelægemidler til rådighed, der er produceret til at sænke kolesteroltallet. Astragalus og Shan Zha er nogle af disse. Hvidløg er ikke kun gøre menu velsmagende, kan du også bruge dette til at sænke kolesterol i kroppen. Kosttilskud fremstillet af hvidløg er også tilgængelige. Igen, sørg for at spørge din læge, før du tager nogen af ​​disse.
  • År stress. Stress og spændinger menes at gøre kolesterol højere. For at frigøre stress og spændinger, kan du få en massage til at slappe både dit sind og krop. Yoga er også en form for motion, der gør os føler afslappet derfor sænke kolesterol. Akupunktur er også en måde at frigøre stress eller nogen smerte du føler i din krop.
  • Niacin. Niacin eller vitamin B3 er godt for din krop, fordi det giver god kolesterol højere og dårlige kolesterol lavere. Der er kosttilskud til rådighed, der indeholder niacin. Der er imidlertid bivirkninger i forbindelse med disse såsom diarré, kvalme og højt blodtryk. Du bør ikke tage disse, medmindre lægen har ordineret.
  • Artichoke. Dette er en grøntsag, der normalt anvendes i middelhavskøkkenet. Selvom dette er en grøntsag, dette giver retter en frugtagtig smag og lugt. Ikke kun dette smager godt, det kan også medvirke til at sænke kolesterol.
  • Plantesteroler og stanoler. Det er stoffer, der kan findes i planter. Du kan få disse ved at spise grøntsager, frugter, nødder, bælgfrugter og korn.
  • Tabe. Være overvægtig gør kolesterol højere. Du er nødt til at tabe sig for at sænke dit kolesteroltal. For at gøre dette, er du nødt til at træne regelmæssigt. Hvis du ikke kan gå til gymnastik, kan du gøre grundlæggende øvelser derhjemme ligesom push-ups og crunches. Du kan også jogge eller gå rundt dit sted. Undgå fødevarer med mættet fedt, fordi disse gør kolesterol højere.


Hvis din læge har givet mulighed for at tage disse alternative medicin, så sørg for stadig tage den medicin, der oprindeligt ordineret til dig. Gå ikke glip af din tidsplan i at tage din medicin for at sikre, at dit kolesterol vil blive sænket. Gå til lægen regelmæssigt for at tjekke dit kolesteroltal og overvåge, om der er en forbedring. Det er meget vigtigt at gå på en opfølgende check-up, så din læge vil være i stand til at afgøre, om den medicin, du har fået arbejder, eller hvis disse skal ændres.