E2h

Hvordan til at spotte klemt nerve symptomer

En klemt nerve er en tilstand

En klemt nerve er en tilstand, hvor du har en nerve rod irritation eller en nerve rod kompression få dig til at opleve smerter og nogle manglende evne til at bevæge visse kropsdele. Det kan ske enten i ryggen eller i en mere mindre område. Nogle af symptomerne på at have en klemt nerve er følelsen af ​​brændende fornemmelser eller stikkende og prikkende slags smerter, følelsesløshed, og udad smerte, der kommer fra en intern såret placering. Det kan enten være forårsaget af en sygdom, traume eller stamme. Behandlinger for dette kan være ice for ekspandering område, hvile og nogle anti-inflammatoriske lægemidler. Nogle tilfælde kan kræve fysisk terapi eller endda kirurgi.

Her er symptomerne på at have en klemt nerve.

  1. Det mest genkendelige og bemærkelsesværdige symptom er inde i en jagende smerte og en brændende fornemmelse, der ledsager den. Smerte kan være i forskellige intensiteter og niveau. Pludselige og ekstreme smerter kaldes akut smerte, mens en kontinuerlig en kaldes en kronisk smerte. Oplever smerte på nederste del af ryggen kan forårsage iskias. Iskias er en ekstrem smerte, der går ned til den efterfølgende ben i bagdelen område og op til bagsiden af ​​dit ben. Desuden kan smerter påført af en klemt nerve i brysthvirvelsøjle også føre til smerter i midten af ​​ryggen sektionen, skulderbladene, og brystet.
  2. Du kan også opleve en prikkende fornemmelse og følelsesløshed. Følelsesløshed, der er defineret som tab af følelse eller en følelse. Det er normalt forårsaget af en beskadiget nerve eller en med en abnormitet. Det efterfølges af snurrende fornemmelser lyst at sovende eller kramper, når en kropsdel ​​falder i søvn eller har været presset alt for længe. Disse er også kaldet "paræstesier." Hvis du oplever dette symptom, straks søge professionel lægehjælp. Husk på, at paresthesias kan påvirke forskellige dele af din krop. Det kan påvirke dine hænder, fingre og fødder. Ramte nerver eller spinal nerver kan medføre dette, også, og reflektere på huden på forskellige dele af kroppen. Nogle af de mulige årsager til paræstesier er lupus komplikationer, perifer Neurotherapy, Guillain-Barré syndrom, eller dissemineret sklerose. På grund af de mange mulige årsager, skal du straks kontakte din læge for en korrekt diagnose og behandling.
  3. Andre symptomer på en klemt nerve, er tab af bevægelse eller faldende muskelstyrke og funktion, afmagt og muskelkramper.

Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer

Hvordan til at spotte klemt nerve symptomer. Det mest genkendelige og bemærkelsesværdige symptom er inde i en jagende smerte og en brændende fornemmelse, der ledsager den.
Hvordan til at spotte klemt nerve symptomer. Det mest genkendelige og bemærkelsesværdige symptom er inde i en jagende smerte og en brændende fornemmelse, der ledsager den.

Hvis du oplever nogen af ​​disse symptomer, skal du kontakte en læge eller en fysioterapeut snarest muligt. De kan hjælpe dig med behandlinger for at mindske smerten. Men hvis du tror, ​​at din situation ikke er så alvorlig, bare tage sig tid til at hvile. Du kan også vælge at sætte en ispose over den hævelse eller smertefulde område. Hvis du normalt opleve mindre nerve klemmer især på fødderne, slappe, at en del af din krop, og snart nok smerten vil forsvinde. Det vil normalt kun vare et par sekunder eller måske et minut eller deromkring.