E2h

Hvordan til behandling af barnløshed gennem akupressur

Barnløshed er en tilstand

Barnløshed er en tilstand, hvor et par undlader at undfange efter mindst et år med at forsøge. Kvinder mest almindeligt lider af infertilitet. Men der er også en procentdel af mænd, der også lider af barnløshed. Med den rette behandling, de fleste par med den ene eller begge personer, der er infertile forestille succes. Der er også nogle, der virkelig ikke kan blive gravid, selv med hjælp fra medicin og kirurgi. Adoption er en mulighed for par, der ikke kan blive gravide en baby. Behandlinger for barnløshed omfatter kirurgi, medicin og alternative løsninger som f.eks akupressur. Akupressur er en form for kinesisk alternativ medicin, hvor det bruger mild kraft på forskellige trykpunkter på kroppen til at helbrede forskellige former for sygdomme. Du kan gøre Akupressur ved dig selv. Du behøver kun at studere trykpunkter og den rigtige måde at anvende pres. Denne artikel vil fokusere på at behandle barnløshed med akupressur. Læs videre.

 • Tilmelde sig på en Akupressur klasse. Søg på nettet eller i de gule sider for en akupressur klasse i dit område. Du vil blive undervist den rigtige måde at gøre akupressur og trykpunkter at arbejde på at behandle barnløshed. Du kan også købe bøger, der underviser i akupressur til begyndere. De skal være let at finde.
 • Det følgende er trykpunkter at arbejde på, og hvordan man korrekt anvender pres til behandling af barnløshed:
  • Øjenbryn. Med tommelfingeren starter på det inderste hjørne af det ene øjenbryn. Massere området i cirkulære bevægelser for at lade blodet flyde frit gennem hovedet.
  • Under navlen. Et par inches under navlen, massage med dine tre midterste fingre på begge hænder, og sørg for at anvende et fast tryk. Gør dette hjælper din livmoder fungerer ordentligt. Det styrker også dine nyrer 'funktion.
  • Scalp. Over hårgrænsen ved at trykke på bløde pletter med fingrene. Gør dette fremmer en effektiv funktion af din livmoder og bækken.
  • Ear trekantede fossa. Dette er fundet ved toppen af øret. Brug din tommel-og pegefinger til at massere området. Det stimulerer æggelederne i at fungere korrekt.
  • Andre trykpunkter. Der er mange andre trykpunkter over hele kroppen, der kan hjælpe ved behandling af infertilitet. Kontakt en bog eller internettet for mere information.

Hvis alle andre muligheder for at blive gravid naturligt er opbrugt

Hvordan til behandling af barnløshed gennem akupressur. Tilmelde sig på en akupressur klasse.
Hvordan til behandling af barnløshed gennem akupressur. Tilmelde sig på en akupressur klasse.

Hvis alle andre muligheder for at blive gravid naturligt er opbrugt, kan in vitro-befrugtning blive retsforfulgt. Det kan være dyrt, men succesraten er høj. Surrogacy kan også overvejes. Det er der, hvor kvindens æg og mandens sæd er sammenføjet inde i livmoderen af rugemor. Hvis alt andet fejler, der er så mange mindre heldige børn over hele verden venter på en at vedtage dem og give dem et kærligt hjem.

Det er vigtigt at forstå

Det er vigtigt at forstå, at akupressur at være ineffektive på dig på grund af nogle omstændigheder. Der kan være nogle tilfælde eller omstændigheder, der ikke vil være nyttige i din undfangelse. Under alle omstændigheder bør det dæmpe din ånd i forsøget på at blive gravide. Der er stadig mange måder at få gravid. Udstødning hver option, så du ikke vil fortryde ikke at skulle prøve alt.