E2h

Hvordan undgår jeg at karpaltunnelsyndrom

Med fremkomsten af ​​tunge brug af computeren, har karpaltunnelsyndrom blive en forudsætning for den moderne tidsalder. Hvert år tusindvis af mennesker oplever nerve skader på deres hænder, håndled og arm som følge af gentagne bevægelser fra udvidet tid brugt foran computeren eller spillekonsollen.

Hvordan undgår jeg at karpaltunnelsyndrom. Lær om karpaltunnelsyndrom.
Hvordan undgår jeg at karpaltunnelsyndrom. Lær om karpaltunnelsyndrom.

Hvis du arbejder omkring computere et parti eller har en masse gentagne bevægelser med hænderne, skal du være forsigtig, så du ikke udvikler karpaltunnelsyndrom. Her er ting du kan gøre for at forhindre det.

  • Lær om karpaltunnelsyndrom. En af de ting, du kan gøre for at forhindre karpaltunnelsyndrom er at uddanne dig selv om det. Denne måde, vil du lære ting at hjælpe med at forhindre at få denne tilstand.
  • Være ergonomisk. Den vigtigste ting du kan gøre for at undgå at få karpaltunnelsyndrom er at sørge for det område, hvor du arbejder, er ergonomisk. Det betyder, at dit arbejde station kan justeres og tilpasses til dine fysiske behov for at forhindre eventuelle skader. For eksempel skal din skærm være i øjenhøjde, så du ikke behøver at stamme din hals for at se det. Tastaturet skal være i en højde, så dine arme og albuer danner en 90 graders vinkel. Brug en håndledsstøtte til tastatur og mus til dit håndled ikke bliver belastet. Varer skal være inden for rækkevidde for dig.
  • Tag hyppige pauser. Du er nødt til at tage en masse pauser. Det er den kontinuerlige og gentagne bevægelser, der forårsager carpal tunnel. At modvirke enhver stamme eller stress på dine arme og hænder, strække ud. Stop dit arbejde og gøre nogle håndled øvelser. Forlader din arbejdsplads og gå omkring. Dette nulstiller din krop til at få dit blod flyder normalt til dine vedhæng.
  • Undgå hårdt pres. De fleste mennesker fik karpaltunnelsyndrom før, fordi skrivemaskine nøgler var så svært at trykke. I dag, tastaturer er meget lydhør, og det tager ikke et stort pres for at trykke på en tast. Det betyder mindre pres på dine fingre og hænder. Hold dette i tankerne, når du skriver på tastaturet eller leger med din spilkonsol. Dagens teknologi behøver kun den blideste berøring for at få et svar.
  • Forblive raske. For at undgå at få carpal tunnel og et væld af andre medicinske tilstande, er det vigtigt, at du holder dig sund. Hvis du har sygdomme som diabetes og gigt, kan du opretholde yderligere skader på din person på grund af begrænset bevægelse og et svækket immunforsvar. Motion for at holde din krop stærk og have en sund kost. Stræk din krop til at blive smidig.


Bare fordi du arbejder omkring en masse teknologi eller deltage i en masse gentagne bevægelser betyder ikke, du er dømt til at få karpaltunnelsyndrom. Hvis du tager dig af dig selv og træffe de nødvendige foranstaltninger til at forblive sunde og stærke, bør det ikke være et problem. Lyt til din krop, hvis du har mistanke om der er noget galt, og arbejde med en læge eller fysioterapeut for at rette et problem. Hvis dine skader blev opretholdt i dit arbejde sted, underrette din menneskelige ressourcer afdeling med det samme for at få hjælp.