E2h

Hvordan undgår jeg at MRSA

Må ikke få denne superbakterie!

Methicillin-resistente Staphylococcus aureus, eller MRSA, er en yderst resistente bakterie, også kendt som en superbakterie. En form for staph, kan MRSA-bakterien spredes ved at røre overflader, der er forurenet, og ved hud-mod-hud kontakt. MRSA forårsager hudinfektioner, lungebetændelse, blodforgiftning og toksisk shock syndrom - men der er måder at forebygge MRSA!

Hvordan undgår jeg at MRSA. Vask dine hænder - godt.
Hvordan undgår jeg at MRSA. Vask dine hænder - godt.

 1. Vask dine hænder - Godt vi alle lærte i børnehaven, at vi skal vaske vores hænder, men mange mennesker stadig ikke gør det godt nok.. At dræbe MRSA og forebygge infektion, skal du vaske dine hænder med varmt vand og sæbe, i 30 sekunder eller mere. Skumme sæben og sørg for at skrubbe hele din hænder, dine håndled og mellemrummene mellem fingrene. Skyl hænderne godt og tør dem på et rent håndklæde eller et stykke køkkenrulle.
 2. Vask dine hænder ofte. Vask dine hænder efter at gå på toilettet, før madlavning, før der spises, før rygning, før du anvender makeup, efter blæse din næse, når du har rørt overflader, der er blevet berørt af mange andre mennesker, efter at have været rundt mennesker, der er syge ... du får den idé! Uden at blive neurotiske, hvis der er en chance for, at dine hænder er beskidte eller at du har rørt noget, at syge mennesker har rørt, vaske dine hænder! Det vil hjælpe dig med at undgå MRSA.
 3. Brug en alkohol-baseret hånd gel, hvis du ikke kan vaske dine hænder. Det er bedre at vaske dine hænder, men hvis du ikke kan komme til varmt vand og sæbe, er det en god idé at have nogle hånd sanitizer med dig.
 4. Tag forholdsregler i offentlige badeværelser. Da du ikke ved, om de andre folk har vasket deres hænder, før du rører de doorknobs og vandhaner, er det bedre at bruge en papirserviet eller væv hvis det er muligt at undgå at berøre disse flader og forebygge MRSA.
 5. Rene vandhaner, tællere, og håndtag i dit eget hus. Brug en antibakteriel renere regelmæssigt på vandhane håndtag, toilet håndtag, og dørhåndtag. Disse overflader er rørt ofte og kan blive forurenet nemt. Hvis du ikke ønsker at bruge en antibakteriel renere - der er nogle mente, at disse rengøringsmidler hjælper superbugs såsom MRSA udvikle sig - derefter bruge en mild blegemiddel og vand løsning til at hjælpe med at forhindre MRSA. En alkoholopløsning stærkere end 60% er også effektivt til at udslette MRSA.
 6. Rens dine nedskæringer. Hvis du får en nedskæring, så sørg for at rengøre det godt og holde det dækket, således at MRSA bakterier har mindre chance for at indtaste dit sår.
 7. Vær forsigtig omkring andre folks sår. Hvis du hjælper nogen forandring en bandage eller udfører førstehjælp, prøv at undgå kontakt med overfladen af såret eller forbindingen. Det er også en god ide at bruge engangshandsker og vaske dine hænder straks efter fjernelse af handskerne.
 8. . Clean træningsudstyr Tør delt træningsudstyr - både før og efter du bruger udstyret, da MRSA er i stand til at vokse let i varme fugtige miljøer. Overbrusning efter brug af delt øvelse udstyr er en anden
 9. Vær forsigtig med at dele personlige ting. Tøj, håndklæder, vaskeklude, læbepomade, pincetter, neglesakse og andre elementer kan sprede MRSA.
 10. Brug kun antibiotika, når det er nødvendigt superbugs såsom MRSA udvikle sig på grund af den udbredte brug af antibiotika -. De bakterier, der overlever, er ofte resistente over for antibiotika, og kan blive til superbugs. Du må ikke tage antibiotika for virus - det vil ikke hjælpe - og når du tager antibiotika, sørg for at det er på lægens ordre og i henhold til instruktionerne
 11. Endelig, søge lægehjælp straks, hvis en såret ikke heler godt. Hvis en klippe eller et sår bliver inficeret eller ikke heler hurtigt, se din læge!

Selvom MSRA er en skræmmende sygdom, kan vi alle tage skridt til at gøre det mindre udbredt og mindre skræmmende. Ved at forhindre MRSA, hjælper du os alle blive sundere.