E2h

Hvordan vælger en over - the - counter koldt afhjælpe

Tusinder af år siden

Tusinder af år siden, den kolde var en morder sygdom. Heldigvis er vores alder ikke lide at dø bare på grund af en forkølelse. Der er mange over-the-counter (OTC) lægemidler, der kunne afhjælpe de forkølelsessymptomer og helbrede dem. Problemet er, at mange mennesker ikke rigtig ved, hvordan man vælger den mest hensigtsmæssige OTC kold afhjælpe. At vælge den forkerte medicin kan kun give bivirkninger, der kunne være værre end den kolde selv.

Valg lægemidler baseret på forkølelsessymptomer

Hvordan vælger en over - the - counter koldt afhjælpe. Valg lægemidler baseret på forkølelsessymptomer.
Hvordan vælger en over - the - counter koldt afhjælpe. Valg lægemidler baseret på forkølelsessymptomer.

Ikke alle forkølelse er de samme. Nogle mennesker lider løbende næse, mens andre lider nysen og rindende øjne. Du bør tage kolde medicin, som vil afhjælpe symptomerne. Nedenfor er din guide til at vælge en OTC lægemiddel baseret på de kolde symptomer:

  • Overbelastede næse. Har din næse har lyst til det er fuld af slim? Du skal blive ramt af nasal overbelastning. Til det skal du bruge en nasal dekongestant. Dette stof kan dræne slim ved skrumpende de opsvulmede membraner. Der er to generiske lægemidler, der anvendes som nasal dekongestant-pseudoephedrin og phenylephrin. Check i din tilstand, hvis pseudoephedrin er et receptpligtigt lægemiddel, fordi det er i nogle stater. Men i nogle stater, kan dette stof kun købt inden for grænserne.
  • Overbelastede brystet. I stedet for at lide tilstoppet næse, lider andre mennesker fra brystet overbelastning. Til det skal du bruge slimløsende medicin. Disse stoffer vil fugte slim og andre respiratoriske sekreter, der er synderen for overbelastning. Ved at gøre fluidet mindre tyk, kan luftvejene allerede fungere normalt. Guaifenesin er den eneste OTC slimløsende du kan finde.
  • Allergiske reaktioner. Har du nyse, har løbende næse, og lider af rindende øjne? Disse er allergiske reaktioner, som kan afhjælpes ved at tage antihistamin medicin. Forskellige antihistaminer kan tages afhængigt af sværhedsgraden af ​​symptomer. Den betragtede mildeste antihistamin er loratadin og den stærkeste er diphenhydramin. Andre antihistamin narkotika er clemastin, cetirizin, og chlorpheniramin.
  • Hoste. Du skal bruge hoste suppressants hvis du lider af hoste forårsaget af irritation i lungerne eller hals. Men tager til efterretning, at næsten alle de hoste suppressants kan forårsage døsighed. To generiske lægemidler, der anvendes som hoste suppressants er dextromethorphan og diphenhydramin.
  • Pain. Nogle gange kan koldt forårsage smerte i visse områder af kroppen. Til det skal du bruge smertestillende for at få nødhjælp. Aspirin, ibruprofen, og acetaminophen kan ikke kun lindre smerte, men kan sænke feber, også.

Det er bedst at købe et lægemiddel til en kold symptom

Det er bedst at købe et lægemiddel til en kold symptom. De fleste lægemidler i dag findes i kombination med forskellige stoffer som en nasal decongestant og et antihistamin. Du kan lide af overdosering med kombinationslægemidler. Bedre stick med at bruge stoffer uden nogen kombination.

Tusinder af år siden. Overbelastede brystet.
Tusinder af år siden. Overbelastede brystet.

Flere tips og naturmedicin

Du kan også overveje hjem retsmidler, før du tager OTC forkølelse. Kylling suppe er en populær og lækker måde at behandle kulde. Selv om der ikke er nogen videnskabelig undersøgelse for at bevise dette, mange kolde syge sværger til effektiviteten af ​​kylling suppe. Tage mere frugt rige på C-vitamin eller dets supplement kan hjælpe, også. Echinacea kan mindske den kolde tid, mens man spiser krydret mad give nødhjælp til nogle kolde symptomer som overbelastning. Dampbad og vaporizer kan også hjælpe en masse til at behandle din forkølelse.

Det bedste om naturlige koldt retsmidler er

Det bedste om naturlige koldt retsmidler er, at de ikke sender så grav eller lige så mange bivirkninger som de håndkøbsmedicin. Men håndkøbsmedicin kan give dig den hurtigste og mest pålidelige relief. Måske for nu, kan du tage håndkøbsmedicin. Men sørg for, at du vælger den bedste og bruge narkotika, som anbefalet af din læge.