E2h

Hvordan vælger følelsesmæssigt opløftende æteriske olier

Aromaterapi og æteriske olier har nu banet deres vej til overskridelse kroppen-forkælelse-og-afslapning industriens område og topping markederne på grund af deres forbløffende effekt mod en lang række af tilfredse brugere. Disse vidunderlige olier kommer i forskellige sorter og anvendelser. Her er et par retningslinjer, som du kan overveje, mens du vælger egnede æteriske olier perfekt til din følelsesmæssige opløftende. Læs videre.

 • Kend olie formål. Følelser er mange facetter. At foreslå æterisk olie til at løfte følelser er kompleks i forhold til at anbefale æteriske olier for helbredende formål og smertelindring. Før du køber æteriske olier, skal du først komme ind i en indadvendt øjeblik for virkelig at finde ud af, hvad følelser dominere dig for øjeblikket.
 • Udnytte styrken af lugt. Du må ikke være i stand til at lykkes på dette i løbet af den første gang. Du kan have en masse misforståelser, at det produkt du holder, er hvad der er rigtigt, når det ikke er. Dette kan tage et par prøver, men efter et stykke tid, vil du vide præcis, hvad en bestemt æterisk olie giver dig bare ved at lugte det. Når tiden er inde, og efter passende eksponering og test, vil du vide, hvilke æteriske olier er billige, kunstigt fremstillet, og som er naturlig og effektiv. Da din næse er en stemning stimulator, vil du nemt finde, hvad der er bedst for din dag blot ved at lugte
 • Pick en, der tiltaler dig mest. Ud af de mange æteriske olier, opløftningsramper følelser, skal du være meget følsom over for vide med det samme hvilken en der passer til dine behov efter at have taget en lille snuse til det. Hvordan du reagerer på lugten? Nedenfor er de forskellige æteriske olier og deres funktioner i opløftende følelser.
  • Kamille. Du har sikkert hørt om det igen og igen fra skønhed regimer, beroligende produkter til kvinder og børn, osv. En rig og jordnær type anlæg, kamille omfatter subtile opløftende energier som er meget nyttige, når du føler dig deprimeret, irriteret eller frustrerede.
  • Neroli. Harmonisering din krop, sind og ånd, det betyder enhed, således, fastsættelse din opdeling tilbage til at være hel igen. Det giver dig mulighed for at bryde væk fra de følelsesmæssige smerter og tavs tortur af sindet. Det afslapper sindet og trøster hjertet. Endvidere regulerer den energi flow af kroppen.
  • Sandeltræ. Denne gamle Ayurvedic medicin har i folkemunde været forbundet med healing ens urolige hjerte. Dette er også kendetegnet som et anti-angst og anti-depression duft, der mindsker seksuelle vanskeligheder. Universelt brugt af yoga meditation centre, hvor folk forsøger at berolige deres sind, sandeltræ olie er meget nyttige i at genskabe et sundt nervesystem samt et stærkt immunforsvar.
  • Jasmine. Generelt kaldet "Nattens Dronning", jasmin olie er enhver kvindes favorit til at reducere apati og depression og derved stimulere spænding, når slidte. Den forførende duft tillader en person at flygte fra følelser af håbløshed og melankoli.
  • Bergamot. En af de primære valg af aroma terapeuter, anses det for at være den bedste og mest effektive æteriske olie, der understøtter utallige følelser såsom stress, uro, depression, forhøjet blodtryk, osv. Det målretter Chi eller livskraft i kroppen, således frembringer godt koordinerede funktioner i krop, sind og ånd.
  • Vanilla. It konsoller og bekvemmeligheder bedrøvelse og hjertesorg. Den dejlige søde duft af vanille blomsten blidt vågner op sløvhed og tilskynder lyksalighed.

Videnskaben om at anvende æteriske olier er en levende kunst

Hvordan vælger følelsesmæssigt opløftende æteriske olier. Udnytte styrken af lugt.
Hvordan vælger følelsesmæssigt opløftende æteriske olier. Udnytte styrken af lugt.

Videnskaben om at anvende æteriske olier er en levende kunst. Disse olier ikke kun påberåbe sig en frisk og forynget ånd, de også bringe i spil en berigelse af dine positive følelser og en velnæret ramme af krop, klarhed i sindet og dybden af ​​ånd. Prøv hver, vælge og vrage dine favoritter, og nyde den subtile sensuel ekstase deres aroma.