E2h

Hvordan vælger yogastillinger for astma

Yoga er en gammel praksis

Yoga er en gammel praksis, der har vundet popularitet i dag. Det har vist sig at have en bred vifte af sundhedsmæssige fordele såvel som hjælper udøveren opnå en følelse af velvære. Astma symptomer er blot en af ​​de mange sundhedsmæssige betingelser, der kan forbedres med praksis af yoga.

Hvordan vælger yogastillinger for astma. Find en god yoga praktiserende læge.
Hvordan vælger yogastillinger for astma. Find en god yoga praktiserende læge.

Hvis du lider af astma, er der flere yogastillinger du kan gøre for at bringe nødhjælp. Her er nogle tips til at overveje, før du bruger yoga til at hjælpe med at behandle astma.

  • Sørg for at du konsultere din læge, før de indleder en ny fysisk aktivitet. Du må ikke stoppe nogen receptpligtig medicin, medmindre rådet til at gøre det.
  • Find en god yoga praktiserende læge. Hvis det er din første gang til at gøre yoga, er det en god idé at lære af en lærer og ikke efter en video. En lærer vil være i stand til hver dig den rette vejrtrækning og udgør. Det er bydende nødvendigt i yoga, at du har den rette stilling, og at man ikke unødigt stamme dig selv for at undgå skade. Lad din lærer vide, hvis du har nogen spinal betingelser, hjerte eller blodtryk problemer. Du kan også lade yoga praktiserende læge kender din astma tilstand, så han kan bringe særlig vægt på rejser, der vil blive dine behov.
  • Husk at gøre stillingen ordentligt. Fokus på din vejrtrækning, som du gør en positur. Hvis du mister din saldo, ikke ærgre sig. Bare genoptage position. Du vil mærke, at du får bedre som du praksis. Vær opmærksom på rejser, der åbner dit bryst, styrke din overkrop og engagere din vejrtrækning muskler.
  • Sun Salutation. Også kendt som Surya Namaskar, denne asana eller yogastilling er en fremragende stræk, da det styrker musklerne i luftvejene. Det siges, at af de mange forskellige yogastillinger, at folk skal gøre på en dag, skal det være denne. Det består af tolv stillinger, som er udført i en sekvens. Dog bør kvinder, der har deres periode, og enkeltpersoner, der lider af forhøjet blodtryk afstå fra at gøre dette.
  • Pada Hasthasana. Hænder til fødder er en yogastilling, der forbedrer blodcirkulationen.
  • Suryabheda. Denne inhalation teknik anvender kun det ene næsebor. Det frigiver varme fra kroppen samt forskellige urenheder i systemet. Dette er en yderst anbefalede vejrtrækning teknik for astmatikere.
  • Ujjayi. Loud vejrtrækning praktiseres for at fjerne slim i luftvejene. Det forbedrer betingelser, der skyldes vinden i kroppen, såsom astma.
  • Husk at holde i et minut. Prøv at holde stillingerne i et minut for at styrke dine lunger og uddanne og styrke din krop og forbedre din lungekapacitet. Ophold i det øjeblik som du gør stillingerne og ikke haste øvelsen.

Fordi yoga indebærer dyb vejrtrækning øvelser, praktiserer det for selv så lidt som 30 minutter om dagen har vist sig at give lindring og styrke lungerne af astmatikere. Det vil også strække og tone din krop.