E2h

Sådan afhjælpe en træg skjoldbruskkirtel

Stress er en af ​​de vigtigste faktorer

Stress er en af ​​de vigtigste faktorer, der bidrager til en træg skjoldbruskkirtel aka hypothyroidisme. Skjoldbruskkirtlen er placeret lige under adamsæble er en sommerfugl-formet kirtel, der udskiller energi-givende hormoner nødvendige for cellerne i kroppen. Hvis ikke taget sig af ordentligt, kan denne kirtel over-producere eller under-producere hormoner og gøre kroppen syg. For eksempel, når din skjoldbruskkirtel bliver træg det under-producerer hormonet brug af kroppen. Resultatet heraf er disse følgende symptomer:

Sådan afhjælpe en træg skjoldbruskkirtel. Drik op til otte glas vand om dagen.
Sådan afhjælpe en træg skjoldbruskkirtel. Drik op til otte glas vand om dagen.

 • Depression.
 • Betydelig vægtforøgelse.
 • Konstant træthed.
 • Memory hul.
 • Ømme muskler.
 • Tør hud.
 • Skrøbelig / faldende hår.
 • Forstoppelse.

Hvis du i øjeblikket kæmper en træg skjoldbruskkirtlen, bortset fra at få den ordentlig lægehjælp, her er yderligere forslag, der kan hjælpe dig igennem det:

 1. Drik op til otte glas vand om dagen. Denne daglige ritual er afgørende for at hjælpe en træg skjoldbruskkirtlen restituere sig og helbrede.
 2. Medtag vitamin-b kosttilskud og calcium magnesium i dit daglige kost plan. Spørg din læge for en korrekt Vitamin-B og Calcium-Magnesium dosis, der er nødvendig for at hjælpe dig med din træg skjoldbruskkirtlen. Sørg for at købe dem, der er organisk og kemisk-fri.
 3. Vælg din mad ordentligt. Mens der beskæftiger sig med en træg skjoldbruskkirtlen, vil det tjene dig godt for at undgå stegt og fedtet mad sammen med stivelsesholdige kulhydrater, junk food og sodavand. Revolutionere den måde, du spiser ved at gå efter økologiske og pesticidfri frugter og grøntsager, frisk frugtjuice, magert kød, æg, nødder, fisk (tun og laks mest især), og grøn te, idet sidstnævnte fyldt med så meget antioxidanter.
 4. Tag nogle ukrudt. Ikke slags Weed solgt af Mary-Louise Parker på hendes tv-show, fjollet. Denne ukrudt er mere som den slags, der kommer ud Potions Class i Harry Potter-bøgerne. Det kaldes Bladderwack - en brun-farvet tang, der er til rådighed i mange økologiske fødevarer og sundhed butikker. Bladderwrack hjælper med at få din skjoldbruskkirtel tilbage på sporet. Men før strømpe op på dette, skal du kontakte din læge, især hvis du er gravid eller en ammende mor.
 5. Motion i 30 minutter hver dag, hvis du kan. Eller 4 gange om ugen i det mindste. Begynd at gå rundt i kvarteret, få på løbebåndet, og tage trappen. Målet er at få 30 minutters motion eller 10.000 skridt om dagen for at få din krop udøvelsen det direly behov.
 6. Bryd dine måltider ned i portioner. Stedet for at tage de sædvanlige tre firkantede måltider om dagen, bryde din fødeindtagelse ned til mindre portioner og spise hver par timer til jack op dit stofskifte.
 7. Tag 15 minutter-pauser i løbet af dagen. Hvis en normal dag for dig løber rundt som en hovedløs kylling hele dagen overholdelse af tidsfrister og andre arbejdsrelaterede aktiviteter, du har lært at stoppe op og sidde ned i mindst 15 minutter for at lade din krop og sind re-charge. Luk dit kontor døren og derefter gå til kontoret konferencerum, eller hvor som helst du kan gøre dette. Lyt til din krop og hvile mellem farende. Dit træg skjoldbruskkirtlen vil takke dig for det.

Kom din træg skjoldbruskkirtlen til at inddrive vil tage nogen tid, så gør alt, hvad du kan for at holde dig sund, hvile, og glad.