E2h

Sådan ændrer dit forhold til mad

Skift dit forhold, ændre dit liv!

Dieters bruger følelsesmæssig relation ord til at beskrive deres spisevaner. Jeg elsker chokolade. Jeg elsker is. Jeg var så god i denne uge, fordi jeg opholdt sig på min kost. Jeg snød i går og føler mig så skyldig, fordi jeg spiste dessert.

Ligesom de fleste dødsdømte relationer, er genstanden for din hengivenhed ikke gengælde. Fødevarer kan ikke elske. Fødevarer er ligeglad, hvor meget du har brug for det, eller ønsker det, og det vil aldrig returnere din "kærlighed". Det er et dødsdømt forhold fra starten, og maden er bare ikke vild med dig.

Sådan ændrer dit forhold til mad. Skift dit ordforråd.
Sådan ændrer dit forhold til mad. Skift dit ordforråd.

Skift dit ordforråd. Når du taler om dit vægttab program, fjerne alle forhold ord som cheat og skyld og erstatte dem med ordet valg. Giv dig selv mulighed for at vælge stedet for at føle magtesløs overfor følelser relateret til fødevarer. Tag kontrol over dit forhold, maden vil være ligeglad.

Må ikke måle dit livs erfaringer med din mad forhold. Du behøver ikke have en god uge eller en dårlig uge afhængigt af de valg, du foretager med hensyn mad. Mål dit værd ved de venner, du har, jo familie, du elsker, og de resultater, du gør på arbejdet og derhjemme. Din karakter er målt ved, hvad du giver til verden, ikke ved hvad du putter i din måned.

Beløn ​​dig selv med materielle ting, der vil vare. Udskift meddelelsen, "Det er min fødselsdag, så lad os alle gå ud til en særlig middag med" Det er min fødselsdag, jeg går ud for at købe et par nye sko. "Du vil aldrig føle sig skyldig over hvad du putter i din mund, hvis du har noget virkelig stor til at sætte på dine fødder. Og i modsætning til mad, sko ikke ender i toilettet ved slutningen af ​​dagen.

Find måder at være lykkelig, som ikke er relateret mad. Når du har en dårlig dag, udskift den linje, "Jeg føler trist, jeg skal have en isvaffel, så jeg vil føle sig bedre" med "Jeg føler ked af det, jeg kommer til at en komedie show" , eller "Jeg føler trist, jeg kommer til at købe et nyt par sko! Fødevarer er kun en midlertidig løsning, ligesom ringe en gammel kæreste og hænge op efter de besvarer. Fødevarer vil aldrig give dig den lykke eller den kærlighed, du har brug for , fordi maden ikke bekymrer sig om din lykke. Fødevarer er egoistisk sådan.

Skift dit forhold, ændre dit liv! Må ikke måle dit livs erfaringer med din mad forhold.
Skift dit forhold, ændre dit liv! Må ikke måle dit livs erfaringer med din mad forhold.

Skriv mad en "Kære John" brev. Skriv ned alle de grunde, du ikke længere er interesseret i dit livret. Lav maden jaloux ved at fortælle det om alle de nye elsker i dit liv, mindre jeans, sundere livsstil, komplimenter fra venner og alle dem virkelig store nye par sko!