E2h

Sådan at afhjælpe kløe af usynlige fejl bites

Sandt nok

Sandt nok, det er meget irriterende at føle kløe af bug bites mest især hvis de er usynlige. Selvom du ikke kan se de fejl og gøre noget for at afslutte deres onde gerninger, er du også frataget chancen for at gøre dine aktiviteter uden besværet med at skrabe din hud på grund af kløe. Selvfølgelig er det ikke tilrådeligt at ridse din hud især fordi det kan skade huden, irritere kløe og kan endda forårsage infektion. Hvis du undrer dig over hvordan at afhjælpe kløe af usynlige bug bider, så her er enkle trin, du kan følge.

Alt hvad du behøver er to ingredienser: bagepulver og vand

Alt hvad du behøver er to ingredienser: bagepulver og vand. Forbered en skål og en spiseskefuld. Om nødvendigt få en strimmel gaze.

  • Rens din skål og spiseskefuld først og sørg for, at det vand, du kommer til at fylde det med, er ren samt. Scoop 03:57 spiseskefulde bagepulver (bicarb fra Soda) og læg dem i en skål. For at gøre en masse, skal du tilføje en lille mængde vand. Jo mere vand du lægger, jo tyndere pastaen du vil producere.
  • Påfør pastaen på kløe. Overvej overfladearealet af den angrebne hud. Har du brug for at holde bevægelige efter at gøre dette? Hvis det er tilfældet, kan du forberede en stribe af gaze og dække det berørte område. Ved hjælp af at gøre dette, kan du forhindre den tørrede pasta fra bænken.
  • Dækning af gaze er kun en mulighed, du kan ligge på ryggen for enkelthedens skyld. Så meget som muligt, undgå anstrengende aktivitet eller mindske dine bevægelser til at holde pastaen intakt på kløe.
  • Efter et stykke tid, børste den tørrede pasta fra huden. Må ikke blot børste det ud, fordi for meget eller skødesløs børstning kan få dig til at starte kløe igen.
  • Nogle mennesker foretrækker at have et varmt brusebad for at aflaste kløe af usynlige bug bites. Du kan gøre dette, forudsat at du passer godt på kløe så langt som rengøring det er berørt. Løber varmt vand til det ramte område af huden og anvende en terning af is senere at lindre kløe.
  • Sørg for at du rengør dine omgivelser så ofte som muligt, for at mindske chancerne for at få farlige bugs lurer rundt. Forebyggelse bid fra usynlige bugs kan også ske gennem brug af bukser og lange ærmer, når du er nødt til at vove sig ind marker og steder, der er omgivet af træer og planter. Insektfordrivende midler kan også påføres på huden. Læs omhyggeligt de anvisninger for at maksimere deres nytteværdi.


Sådan at afhjælpe kløe af usynlige fejl bites. Rens din skål og spiseskefuld først og sørg for.
Sådan at afhjælpe kløe af usynlige fejl bites. Rens din skål og spiseskefuld først og sørg for.

Hvis du tror, ​​at fejlen bid har forvoldt mere skade end bare en kløe, så ville det være bedst at konsultere en læge.