E2h

Sådan at falde i søvn hurtigt i aften

Kom en god nats søvn er en af ​​de vigtigste aspekter af opholder sig sund og vågen. Men det er mere flygtige for nogle end for andre. Hvis du vende og dreje sig og tage flere timer, før du falder i søvn, er du ikke alene. Må ikke miste håbet og tror, ​​du er dømt til et liv med endeløse nætter. Her er nogle ting, du kan gøre for at falde i søvn hurtigere.

Sådan at falde i søvn hurtigt i aften. Vind ned i slutningen af dagen.
Sådan at falde i søvn hurtigt i aften. Vind ned i slutningen af dagen.

  • Vind ned i slutningen af dagen. Så snart du træder ind af døren, dekomprimere og læg dine bekymringer på arbejde bag. Slap af og få dit sind off lang og stressende dag du havde, og fokusere på at have en hyggelig og rolig aften. Undgå at tale om tunge emner, der kæmper med din ægtefælle eller se en spændende film eller læse en spændingsfyldt roman. Lav en mental sind skift, så du kan begynde at bremse mentalt og fysisk for at forberede din krop til hvile.
  • Gør dit værelse så behageligt og afslappende som muligt. Gør dit soveværelse indbydende. Fjern eventuelle rod og købe de bedste madras og ark, du har råd til. Dit soveværelse bør være dit tilflugtssted, og du bør se frem til liggende på din seng i slutningen af ​​dagen. Når du indtaster dit soveværelse, skal du føle, at du blot ønsker at kokon i din seng resten af ​​aftenen. Dæmp lyset og tage væk elektronik, der kan distrahere dig fra at falde i søvn. Det omfatter TV, DVD-afspiller og computer. Køb gardiner, at blok fra lyd og lys, hvis du bor i et støjende nabolag.
  • Tag et varmt bad. Slap af i kroppen med en dejlig varmt brusebad. Sæt dit brusebad på puls eller massage tilstand til at unloosen disse stramme muskler. Steaming væk din stress vil hjælpe dig med at træffe det mentale skift, som du har skyllet væk bekymringer af dagen, og du er nu klar til at bosætte sig i.
  • Undgå stimulanser. Drik ikke kaffe eller noget koffeinholdige efter frokost. Det vil holde dig op om natten. Ser denne actionfyldte film kan ikke være en god idé lige før at få nogle søvn. Dette omfatter skændes med din kone, der starter en online chat med dit sociale netværk og se hårdtslående aften nyheder.
  • Luk øjnene og bremse din vejrtrækning. Hvis du bo op kigge på loftet, vil sove være undvigende. Antag din favorit og mest afslappende søvn position, uanset om det er på din ryg, front eller krøllet op på siden. Tag dybe indåndinger for at bremse din vejrtrækning. Dette vil fysisk slappe af dig.
  • Have sex. Da soveværelset kun bør anvendes til at sove eller køn, har sex at falde i søvn. Når du har en orgasme, er endorfiner frigives der giver dig en følelse af velvære og afslapning. Efter en lang dag, vil du også føle din træthed, når du får den gerning gjort.
  • T ake melatonin. Melatonin er et naturligt supplement, som du kan tage for at hjælpe med at fremme søvn. Pop en pille en halv time før du går i seng. Du vil begynde at få den døsighed på ingen tid. Du vil vågne op udhvilet. Dette kan købes i helsekostforretninger og på vitamintilskud del af købmandsforretninger og andre detailhandlere.


Prøv en af ​​disse tricks til at falde i søvn hurtigere

Prøv en af ​​disse tricks til at falde i søvn hurtigere. Disse er sikker og har vist sig at være effektiv. Denne måde, du tilbringer natten sovende, i stedet for at vende og dreje.