E2h

Sådan at finde kvalificerede holistisk medicin udbydere og holistiske læger

Holistisk medicin tager hensyn til krop

Holistisk medicin tager hensyn til krop, ånd og sind, snarere end blot kroppen som traditionel vestlig medicin tendens til at gøre. Holistisk medicin praktiserende mener, at det påvirker kroppen, påvirker også sindet og ånden. Og at det, der påvirker sindet, påvirker også kroppen og ånden. For eksempel, som vi lærer mere og mere om depression, en sygdom, der påvirker sindet ser vi bevis for, at kroppen også er påvirket med symptomer som hovedpine og udmattelse.

Holistisk medicin tendens til at være mere naturligt-minded end vestlig medicin og ser for årsagen til en sygdom snarere end at behandle symptomerne på en sygdom.

Følgende oplysninger vil hjælpe dig med at finde en holistisk medicin udbyder i dit område.

Sådan at finde kvalificerede holistisk medicin udbydere og holistiske læger. Gå til european college for avancement i medicin hjemmeside.
Sådan at finde kvalificerede holistisk medicin udbydere og holistiske læger. Gå til european college for avancement i medicin hjemmeside.

  1. Gå til European College for avancement i medicin hjemmeside. Ifølge sin hjemmeside, er ACAM en 'ikke-for-profit medicinsk samfund dedikeret til at uddanne læger og andet sundhedspersonale om de nyeste resultater og nye procedurer i forebyggende / ernæringsmæssig medicin. ACAM mål er at forbedre færdigheder, viden og diagnostiske procedurer, som de vedrører komplementær og alternativ medicin, støtte forskning. Og udvikle bevidstheden om alternative metoder til medicinsk behandling « Dette websted tilbyder mange lister over læger i områder som hypnose, Yeast Syndrome, og fotoluminescens Therapy.
  2. Gå til hjemmesiden for det europæiske akademi for miljømedicin. Som titlen af ​​gruppen foreslår, at de professionelle på AAEM arbejde uddanne offentligheden om 'samspillet mellem mennesker og deres omgivelser. " Den AAEM mener miljøet og hvad vi spiser, er en faktor i mange sundhedsmæssige problemer, især kroniske spørgsmål såsom Gulf War Syndrome, og endokrine efterligning Disorders. I stedet for at behandle symptomerne på en sygdom, mener AAEM i at kigge på, hvad der forårsagede sygdommen i første omgang. Sin hjemmeside linker til en række læger brudt op i henhold til statslige og specifikke lægers opført specialiteter.
  3. Gå til europæiske sammenslutning for sundhed frihed hjemmeside. Ifølge sin mission statement, uddanner Health Freedom Foundation 'forbrugere, sundhedspersonale og politikere om værdien, sikkerhed og effekt af alternative og supplerende bestemmelser, at lette optimal sundhed, forebygge og behandle sygdom, aktivt at fremme kendskabet til og accept af alternative og komplementære behandlingsformer, samt sundheds frihed spørgsmål og fører proces, som det er nødvendigt, for at beskytte forbrugernes rettigheder, navnlig deres ret til at få adgang til hele spektret af behandlinger, og for at beskytte rettighederne for praktiserende læger til at gøre disse behandlinger til rådighed uden trussel om mistillidsvotum , chikane eller sanktioner. " Denne hjemmeside giver dig mulighed for søge efter leverandører ved sidste navnet på udbyderen, statslige og / eller by.
  4. Gå til hjemmesiden for den europæiske sammenslutning af naturopathic læger. De læger, der tilhører AANP har specialiteter såsom terapeutisk ernæring, botanisk medicin, homøopati, naturlig fødsel, akupunktur, psykologi / rådgivning, klassisk kinesisk medicin, hydroterapi, naturopathic manipulerende terapi, farmakologi og mindre kirurgiske indgreb. Naturopatisk læger benytter alle metoder til klinisk og laboratorie diagnostisk test, herunder diagnostisk radiologi og andre billeddannende teknikker. Naturopatisk læger ikke udføre større operationer og ikke bruger mest syntetiske stoffer. Denne hjemmeside giver dig mulighed for at finde en udbyder baseret på efternavn, stat, by og / eller postnummer.
  5. Gå til europæisk holistisk medicinsk foreningens hjemmeside. Principperne i AHMA er "optimal sundhed, den helbredende kraft af kærlighed, healing det hele menneske, forebyggelse og behandling, medfødte helbredende kraft, integration af healing systemer, forholdet-centreret pleje, individualitet, undervisning ved eksempel og uddannelsesmuligheder. ' Gå til sin hjemmeside for mere information om sine principper og for at finde en praktiserende læge. Den AHMA hjemmeside giver dig mulighed for at søge efter stat, by, efternavn og / eller speciale.