E2h

Sådan at finde støtte for irritabel tyktarm

I det mindste kan irritabel tyktarm (IBS) forårsage diarré

I det mindste kan irritabel tyktarm (IBS) forårsage diarré, forstoppelse, oppustethed, mavesmerter, og kramper. I værste, kan IBS føre til så meget ubehag, at en person ikke kan arbejde ordentligt, rejser selv til en kort afstand, og deltage i sociale sammenkomster. Det er derfor, IBS bør aldrig tages let på. Det er en alvorlig tilstand, der næsten alle har oplevet, oplever, og vil opleve.

Det er godt at vide

Det er godt at vide, at i det mindste, du er ikke alene med din IBS problem. Mange mennesker kan blive ramt værre end du gør. Men den bedste del er, at de er villige til at hjælpe mennesker, der deler den samme tilstand. Det er svært at beskæftige sig med IBS hvis du er alene i kampen. Find støtte til IBS gennem følgende:

Online støttegrupper. IBS online support grupper tilbyder gratis fora og debatsider. De adskiller sig kun på de udvalgte IBS syge og måske hjemmesiden appel.

 • Pisk IBS , for eksempel, er mere som en social networking site for IBS syge. Det har en optimistisk farve og sjovt miljø, perfekt til yngre IBS syge.
 • Hjælp til IBS , på den anden side, er rettet mod syge, der ønsker at vide mere om IBS kost. Er du sikker kan stole på denne hjemmeside, når talen er om IBS kost, fordi det er ejet af Heather Van Vorous, forfatteren af ​​IBS selvhjælpsbøger og kogebøger.
 • Irritabel tyktarm selvhjælp og støtte gruppe ikke kun holde det længste navn, men rummer også den største medlemskab site for IBS syge. Det er så store, at medlemmerne her har dannet deres lokale versioner allerede. Det vil være en stor fordel at være medlem af denne hjemmeside, især hvis du søger at møde andre IBS syge i person.

  Sådan at finde støtte for irritabel tyktarm. Online støttegrupper.
  Sådan at finde støtte for irritabel tyktarm. Online støttegrupper.

  Spørg din læge. Han har sikkert kender en lokal IBS støttegruppe eller hvis ikke, han sandsynligvis kender en gastroenterolog, der er i kontakt med en masse støtte grupper i dit område.

  Fellow IBS patienter. Omkring halvdelen af de besøgende på en gastroenterolog lider af IBS. Befriend nogle patienter med samme tilstand som din. De kan kende nogle støtte grupper, også. Hvis ikke endnu, så du kan støtte hinanden for mellemtiden samtidig leder efter en større gruppe til at deltage i.

  Sociale netværkssider. Facebook, for eksempel, har grupper for folk med lignende problemer. Du vil måske finde en lokal IBS støttegruppe ved at søge Facebook.

  Læs bøger. Hvis du ikke kan finde en lokal støttegruppe, så har en bog som følgesvend. Mange selvhjælpsbøger er ude på markedet til at hjælpe folk med IBS.

  Spørg kolleger fra gymnastiksalen eller motion center. Folk laver yoga eller hengive sig til motion er typisk sundhedsbevidste. Nogle af dem kan blive ramt af IBS også, det er derfor, de er der. Spørg nogle af dem, hvis de kender nogle støtte grupper eller måske du kan støtte hinanden for at overleve IBS.

  Lav din egen støttegruppe. Der er intet galt, hvis du bliver passionerede omkring at hjælpe folk med IBS. Hvis der ikke er lokal støttegruppe for IBS syge i dit område, så er det et cue, at nogen er nødt til at starte en gruppe. At nogen kan være dig. Start den lille, måske med tre personer. Den vil vokse og vokse, så længe du er trofast på din hensigt.


   Lider af IBS kan påvirke hele dit liv. Heldigvis er der støtte grupper, der hjælper folk komme over deres IBS.