E2h

Sådan at forhindre spredning af helvedesild

Til dem, der er uvidende om, hvad helvedesild selv er (hvilket er normalt, fordi mange mennesker går om at leve hele deres liv uden en kontraherende eller endda høre af det), det er en sygdom, der er forbundet med skoldkopper og er forårsaget af en virus stamme kaldet varicella zoster. Når en person er udsat for denne stamme, vil han først opleve skoldkopper, men kun hvis den pågældende person aldrig har haft denne sygdom før.

Når skoldkopper har gjort sine runder gennem hans system, vil personen vende tilbage til at være sund, men varicella zoster vil bo inde i kroppen. Det er kun når virussen styrker igen, når det endelig bliver til et tilfælde af helvedesild, hvilket viser i form af masser af små blærer i en del af kroppen, en meget smertefuld udslæt, som kan og sandsynligvis vil forblive i temmelig lang tid.

Normalt, selvom processen kan være meget smertefuld, ofte det problem løser sig uden for mange komplikationer. Der er dog sjældne tilfælde, hvor helvedesild har forårsaget varige øjenskader, og selv ansigtslammelse hvis der ikke gøres noget. Det er også meget, meget smitsom og det kan vise sig at være farlig for gravide kvinder og andre, der er modtagelige for skoldkopper. Heldigvis denne artikel giver nogle tips, som du kan følge for at forhindre spredning af helvedesild gennem brug af en trin-for-trin proces. Så hvis du ønsker at være bedre rustet til at håndtere denne sjældne endnu smitsom sygdom, fortsætte med at læse og finde ud af hvad du kan gøre:

  • Hvad gør man hvis du har helvedesild. Der er intet du kan gøre for at beskytte dig mod helvedesild, hvis du allerede har det, men der er stadig nogle måder, som du kan hjælpe med at forhindre spredning af dine egne helvedesild til de mennesker omkring dig . Bortset fra at tage medicin ordineret til dig af din læge, skal du undgå fysisk kontakt med folk-især med dem, der er mest modtagelige for helvedesild, såsom gravide kvinder og ældre. Sørg også altid at vaske dine hænder, så bakterierne ikke spredes til de ting, du rører. Endelig satte en forbinding på det berørte område af kroppen-dette er så, at ingen ved et uheld kan røre smitsom udslæt (inklusive dig selv).
  • Hvad skal du gøre, hvis du ikke har helvedesild. Hvis du aldrig har haft skoldkopper før og ønsker at beskytte dig mod helvedesild, så en vaccine til at beskytte dig mod skoldkopper vil gøre pænt. Hvis du allerede har haft skoldkopper men du stadig nødt til at være forsigtig, som når du kontrakt virus det kan bare gå lige til helvedesild. Du kan forhindre dig fra at indgå det ved altid at vaske dine hænder, undgå kontakt med mennesker, som du tror har helvedesild, og blot at være ren og omhyggelig i almindelighed. Efter alt, du aldrig vide, hvornår en simpel håndtryk kunne føre til et slemt tilfælde af helvedesild, så aldrig lade dine vagt ned.


Sådan at forhindre spredning af helvedesild. Hvad gør man hvis du har helvedesild.
Sådan at forhindre spredning af helvedesild. Hvad gør man hvis du har helvedesild.

Og det er alt, hvad du virkelig har brug for at vide. Med en lille indsats (og de skridt i denne artikel), skal du være i stand til nemt at undgå at få helvedesild (eller forebyggelse af dens udbredelse, hvis du gør).