E2h

Sådan at forstå et æble udrensning hurtigt

Frugt og grøntsager anses for at være "glød" fødevarer

Frugt og grøntsager anses for at være "glød" fødevarer. De hjælper rense kroppen for uønskede giftstoffer. Æbler er en af ​​den slags frugter, og de er meget energigivende, også. Et æble udrensning hurtigt skal hjælpe dig med at opretholde et godt helbred.

Før du forsøger et æble udrensning hurtigt, det er en god ting at forstå de grundlæggende begreber bag det første. Her er et par ting, du bør vide om et æble udrensning hurtigt.

  • Fasten er generelt udført med relation til religiøse eller traditionelle praksis. Dette er ofte forårsaget af den overbevisning, at fastende renser både krop og sjæl. Når det kommer til medicinske og terapeutiske årsager, fastende har en positiv virkning på kroppen, hvis det kun til at skylle ud toksiner. Du bliver nødt til at spise noget til livets opretholdelse, selv om, og for at hjælpe flush ud af disse giftstoffer fra kroppen, og et æble er et godt eksempel.
  • Et æble udrensning hurtigt kan være et udmærket middel for første gang fasters, da frugten er energigivende. Du behøver ikke at bruge tid på sulten eller frataget, da æblet vil hjælpe fylde dig op.
  • Æblet udrensning kost er designet til rengøring af fordøjelseskanalen, lever, nyrer og hele kroppen selv. Æbler kan også hjælpe med at reducere kolesteroltallet som følge af kemiske stof pektin.
  • Prøv at undgå andre fødevarer, mens de gennemgår et æble udrensning kost. Dette bør normalt ske for cirka tre dage, og gentages regelmæssigt hvert par måneder eller deromkring, for at du kan opnå de bedste resultater. Du kan for eksempel få din æble fastende kost en gang i et år, såsom hver forår (så du kan rense dig fra alle de ting, du binged om i feriesæsonen).

Når gennemgår et æble udrensning hurtigt, her er et par ting, du bør huske.

  • Prøv ikke at tage noget andet. Men du kan tage sort kaffe. Springe fløde og sukker, selv om.
  • Gør ikke nogen tunge øvelser i løbet af din sidste dag i æble fastende. Du kan gøre lys strække eller yoga, selv om, da dette kan hjælpe skylle ud toksiner fra kroppen.
  • Hvis du er, eller har mistanke om du er gravid, ikke hurtigt. Børn under en vis alder bør ikke hurtigt, da det kan hæmme deres vækst.
  • Du har et valg af forskellige æble mærker og sorter. Disse omfatter Arkansas, Black Arkansas, Delicious, Jenneting, Jonathon, Oregon Red og Sheepnose, blandt andre. Husk, at æbler har varierende niveauer af sprødhed, væskeophobning, og lignende.
  • For de bedste resultater, skal du kontakte din læge eller sundhedspleje specialist, før du går på en hurtigt. Dette er især vigtigt, hvis du har underliggende betingelser, som forhøjet blodtryk, hjerteproblemer, eller lungeproblemer.


Et æble udrensning hurtigt indebærer at spise noget

Et æble udrensning hurtigt indebærer at spise noget, men økologiske sorter æbler i tre dage. Dette indebærer forbrugende masser af vand og æblesaft, også. Du kan tage i olivenolie på den sidste dag, der kan hjælpe med fordøjelsen og afføring.

Dit hurtige kan ende på den fjerde dag

Sådan at forstå et æble udrensning hurtigt. Fasten er generelt udført med relation til religiøse eller traditionelle praksis.
Sådan at forstå et æble udrensning hurtigt. Fasten er generelt udført med relation til religiøse eller traditionelle praksis.

Dit hurtige kan ende på den fjerde dag. Du skal blot genoptage spise lette måltider, som kan omfatte frugter og andre grøntsager. Du kan derefter tilføje korn og kulhydrater.