E2h

Sådan at forstå fængsel rehabiliteringsprogrammer

Folk kan altid ændre sig til det bedre

Folk kan altid ændre sig til det bedre. Indespærrede folk kan stadig blive produktive borgere. De har bare brug for nogle ofre og hjælp fra fængslet rehabilitering agenturer. Disse agenturer er oprettet for at hjælpe folk ændre bevidsthed og måder. Nedenfor er vejledninger til at forstå fængsel rehabiliteringsprogrammer bedre.

  • Hvor man kan finde fængsel rehabiliteringsprogrammer. Disse centre er tilgængelige i hele verden. Kontakt din kommune for at hjælpe dig med at finde en. Kontakt din telefonbog og forskning i Internet så godt.
  • Mål af indsatte rehabiliteringsprogrammer. Deres vigtigste mål er at reformere urolige folk, så de kan blive produktive individer igen. Hvert fængsel rehabiliteringsprogram målrettet særlige grupper med særlige behov på reformation. Rehabiliteringsprogrammer give viden om forskellige liv aspekter. Lær om de mest populære programmer, fængsel rehabilitering udnytter til at hjælpe folk.
  • Pædagogisk behandlingsforløb. Disse programmer hjælper indsatte opnå et kald eller en akademisk grad, der kan hjælpe dem med lande et job, når de kommer ud af fængslet. Kurser i fængslerne er ens i regelmæssig gymnasier og universiteter. Udover at tjene grader, kan de tilbageholdte træffe praktiske uddannelsesprogrammer som at genanvendte håndværk, computer reparation, madlavning og kørsel blandt andre. De fleste rehabiliteringscentre hjælpe deres fanger lande et job, når de er ude. De vil også modtage en anbefaling brev, så de kan finde job, selv de er ex-fanger.
  • Religiøse fængsel behandlingsforløb. Disse programmer omfatter undervisning i diverse religiøse overbevisninger eller principper til de tilbageholdte. Det princip, der skal undervises, vil afhænge af landets primære religion. Men de fleste centre tillader forskellige religiøse lære som jødedom, buddhisme, islam og kristendom til at imødekomme de personlige religiøse principper i alle de anholdte.
  • Hvad er godt ved dette program er de hjælpe indsatte finde deres mål i livet. Det er nemmere for tilbageholdte at følge religiøse principper på grund af deres bitre livserfaringer. Faktisk er de fleste af dem bliver religiøse arrangører eller ledere.
  • Bemærkninger om fængsel rehabiliteringsprogrammer. De er ikke skabt til at mindske kriminel sats. De er skabt til at mindske re-lovovertrædelser. Disse programmer er gennemprøvet og effektiv, fordi re-overtrædelser fra ex-fanger faldet. I Det Forenede Kongerige for eksempel, dykkede voksne re-overtrædelser til 13%, mens unge re-overtrædelser blev mindsket med 1,5%. De triumfer af programmerne forventes at tiden sur. De fleste rehabiliteringsprogrammer rundt om i verden nyder de samme resultater.

    Der er imidlertid rehabiliteringscentre som mislykkedes. Det kan være, fordi nogle centre udnyttede deres programmer til deres personlige fordele. De brugte den finansielle hjælp fra regeringen eller fra andre mennesker for deres egen fordel. Der er også europæiske rehabiliteringsprogrammer, som mislykkedes i 1970'erne, fordi regeringen begrænset deres økonomiske støtte.

  • Effektiviteten af et fængsel rehabiliteringsprogram. Succes et rehabiliteringsprogram er afhængig af dets administratorer. Personalet i rehabiliteringscentre skal gennemgå intensiv uddannelse og undersøgelser. Der skal også være en ægte mål at hjælpe fanger for dem at blive effektive og opnå positive resultater.

Folk har ret til at ændre

Sådan at forstå fængsel rehabiliteringsprogrammer. Hvor man kan finde fængsel rehabiliteringsprogrammer.
Sådan at forstå fængsel rehabiliteringsprogrammer. Hvor man kan finde fængsel rehabiliteringsprogrammer.

Folk har ret til at ændre. Det er sandt, at vi lever i en verden, hvor det berører eksisterer. Dog vil den genoptræning uddannelse, at de indsatte har gennemgået hjælpe dem til at blive bedre mennesker. De færdigheder og filosofier, som de har lært kan gøre dem produktive individer igen. De kan også være bedre personer end dem, der dømmer folk på grund af deres historie.