E2h

Sådan at forstå mund kirurgi procedurer

Hver dag fødderne underkastes megen stress som de bærer vægten af ​​kroppen. Når godt taget pleje af, de tillader en person til at arbejde og spille situationer med stor komfort og lethed. Dog kan der opstå problemer, som vil få brug for en føromtale kirurg særligt uddannet til at udføre kirurgi på ankler og fødder.

Sådan at forstå mund kirurgi procedurer. Indgroet toenail - en toenail.
Sådan at forstå mund kirurgi procedurer. Indgroet toenail - en toenail.

Fod og ankel problemer er ganske almindelige. De kan være medfødt, erhvervet på grund af forkert fodtøj, resultater af traumatiske skader, infektion eller forårsaget af arthritis

Der er nogle fodproblemer, der ikke nødvendigvis har brug for kirurgi som at have hård hud, mund ligtorne eller endda flade fødder. Men for de problemer, der forårsager øget smerte og ubehag, kirurgi kan være den bedste løsning. Nogle af de mere almindelige fod kirurgi procedurer er udført på:

  1. Indgroet toenail - en toenail, der vokser indad mod kødet af tå. Denne betingelse kan være arvet, pga. tå deformiteter eller skader, over-krumning af tånegle, en ubalance mellem søm seng og neglepladen, iført stramme dårlig montering sko eller ved simpelthen kontinuerligt at skære negle for korte eller ikke i en lige line.
  2. Knyst - en unormal knoklet fremspring, der normalt opstår på den fælles i bunden af ​​storetåen. Som det vokser, presset fra storetåen fortrængning mod resten af ​​tæerne producerer smerter og ubehag. Iført stramtsiddende sko er den fælles synderen. Dog kan gigt eller arvet mangler også forårsage knyster. Svære tilfælde kræve knyst kirurgi.
  3. Gigtplagede led - kan forårsage hævelse, stivhed, smerter og endda mund deformitet. Hvis ubehandlet, kan arthritis svække leddene ved at bære væk brusk mellem knoglerne. Da kroppens vægt presser tåen og ankelled, foden er mere modtagelige for arthritis. Kronisk artritis kan kræve ankel kirurgi at rekonstruere det fælles, når medicin og fysisk terapi ikke længere arbejde.
  4. Ankel forstuvninger (skade på ankel ledbånd) og mund frakturer (knoglebrud) - ikke nødvendigvis kræver operation. Men når alvorlig hævelse og smerter fortsætter eller misvisende knogler skal rettes, vil den løsning sandsynligvis være en operation.
  5. Hammertæer - normalt forårsaget af sko, der er for kort til længden af ​​fødder eller hæle, der er for høje. Tåen bliver usædvanligt buet på midten tå joint. Det tager på en hammer-lignende eller klo-lignende udseende som et resultat af konstant unaturlig bukning af tåen mod fronten af ​​skoen. Ændring af fodtøj eller iført sko skær kan lindre smerter fra denne betingelse. Men for uudholdelige smerter, bliver kirurgi den bedste løsning. Kirurgi kan indebære, at et lille snit i tå for at frigøre senen eller fjerne en del af knoglen at rette tå.
  6. Vorter - forårsaget af en virus, men normalt ikke kræver behandling. Afhentningen kan gøres for at forhindre spredning eller til kosmetiske formål. Over-the-counter medicin er normalt anvendes til behandling af vorter. Men for genstridige vorter, kan mindre kirurgiske indgreb eller laser kirurgi udføres.

Du kan finde beskrivelser af andre typer af mund kirurgi online

Du kan finde beskrivelser af andre typer af mund kirurgi online. Knyst - en unormal knoklet fremspring.
Du kan finde beskrivelser af andre typer af mund kirurgi online. Knyst - en unormal knoklet fremspring.

Du kan finde beskrivelser af andre typer af mund kirurgi online. Der er endda egentlige videoer af forskellige fod operationer på nettet. Hvis du har en fod problem, er det bedst at konsultere en ortopæd eller praktiserende læge.

Mest fod kirurgi kan udføres i lægens kontor eller som en ambulant procedure. Helbredende tid er afhængig af problemets alvor. Kirurgen vil give dig alt hvad du behøver at vide efter operationen og hvordan man undgår fodproblemer i fremtiden.