E2h

Sådan at forstå prognose og forebyggelse af tyktarmskræft

Ligesom alle andre former for kræft

Ligesom alle andre former for kræft, kan tyktarmskræft bringe fysiske, følelsesmæssige og finansielle vanskeligheder for patienten og hans familie. Det er vigtigt, at hele denne hele prøvelser, alle støtter hinanden og gør gode beslutninger om, hvordan man griber alle aspekter såsom behandlinger, forvaltning af den tilstand, og økonomi. Tyktarmskræft tager års ledelseserfaring, herunder afsløring, prognose og behandling.

Sådan at forstå prognose og forebyggelse af tyktarmskræft. Spis fødevarer rige på folinsyre.
Sådan at forstå prognose og forebyggelse af tyktarmskræft. Spis fødevarer rige på folinsyre.

Prognose for tyktarmskræft omfatter følgende:

  1. Folk over 50 yeas gamle og dem, der er i 40'erne og har familie historie af denne sygdom, rådes til at gennemgå tyktarmskræft screening. Screening vil omfatte følgende procedurer: årlig fækal okkult blodprøver fleksibel sigmoideoskopi hvert 5. år sammen med de fækal okkult blodprøver samt, en dobbelt-kontrast barium lavement test hvert 5-10 år, og koloskopi test hvert 10. år. Koloskopi er stadig den mest pålidelige test, når det kommer til at identificere kolon polypper og tumorer.
  2. De, der har vist sig at have polypper i deres koloner bør have deres polypper straks fjernes. Efterfølgende bør overvågningen derefter følge for at kontrollere status for at sikre, polypper ikke er blevet genindført. Koloskopi bør gøres hver 1 til 2 år, især hvis sygdommen har været til stede i 7 til 8 år allerede.

For at undgå alle de udfordringer, der går langs med denne sygdom, her er nogle måder om, hvordan at forebygge tyktarmskræft:

Ligesom alle andre former for kræft. Har en regelmæssig og tilstrækkelig indtagelse af frugt og grøntsager.
Ligesom alle andre former for kræft. Har en regelmæssig og tilstrækkelig indtagelse af frugt og grøntsager.

  1. Tidlig opdagelse er stadig en af ​​de bedste måder at forebygge enhver form for kræft i at udvikle sig. Regelmæssige konsultationer og check-up for tyktarmskræft, som omfatter test for føtal okkult blod, sigmoideoskopi eller koloskopi og polyp fjernelse kan betydeligt mindske risikoen for at udvikle sig til senere tyktarmskræft faser.
  2. Rygestop. Bortset fra lungekræft, rygning har kemikalier, som kan bidrage til udviklingen af ​​tyktarmskræft. Rygestop nedsætter risikoen for at få tyktarmskræft.
  3. Spis fødevarer rige på folinsyre. Det er blevet bemærket at være en af ​​de vitaminer, der kan afskrække væksten af ​​tyktarmskræft.
  4. Øvelse. Bortset fra en generelt forbedret følelsesmæssige og fysiske helbred, daglig motion holder din krop resistente og i øverste tilstand mod sygdomme og sygdomme.
  5. Har en regelmæssig og tilstrækkelig indtagelse af frugt og grøntsager. De leverer og vedligeholder din krops behov for næringsstoffer. Frugt og grøntsager er rige på vitaminer og mineraler, der kan reparere beskadigede celler og bidrage til at øge sundheden for din krop i almindelighed. Holde giftstoffer ud og fremme en sund cellefornyelse kan hjælpe med at undgå udviklingen af ​​kræft.

Det er vigtigt, at så snart du føler nogen af ​​tyktarmskræft symptomer, skal du kontakte din læge for korrekt tyktarmskræft diagnose. Hvis tyktarmskræft behandlinger ikke fuldt ud kunne gøre dig komme sig, kan tyktarmskræft kirurgi gøres. Forebyggelse og have en sund livsstil kan afskrække ikke bare tyktarmskræft, men andre livstruende sygdomme som godt. Søge læge så hurtigt som muligt at modvirke den videre udvikling af kræft. Husk, tiden er et meget afgørende element i at spare dig selv og de mennesker du elsker, når det kommer til sundhedsspørgsmål.