E2h

Sådan at fortælle, hvis nogen er selvmorderisk

Her er nogle punkter om, hvordan at fortælle er en person er selvmorderisk.

Det er svært at fastslå, om og når nogen er selvmord. De fleste mennesker ikke give advarsler overhovedet. Der er mange faktorer, der bør overvejes for at afgøre, om en person er selvmorderisk. Faktorer omfatter psykiske eller stress-relaterede problemer og forholdet spørgsmål. Når en person oplever depression eller føler en løsrivelse fra fornøjelige ting i livet, har de tendens til at udføre forhastede handlinger, der kan føre til selvforskyldt smerte, eller værre, at begå selvmord. De kan betro andre om at begå selvmord i en sjov måde, men til tider kan deres hensigter være uklare.

En måde at fortælle, hvis en person er selvmorderisk, er, når han viser depression gentagne. Normalt er depression forårsaget af stress eller mental træthed. Når en person overbelastes hensyn nogle spørgsmål, som han ikke kan løse, kan han se selvmord som den eneste vej ud.

Sådan at fortælle, hvis nogen er selvmorderisk.
Sådan at fortælle, hvis nogen er selvmorderisk.

En ændring i mønstre af søvn er også en måde at fortælle, hvis en person er selvmorderisk eller ej. Folk med store problemer på deres sind tendens til at have psykisk stress og ender tænker på at begå selvmord. Et fælles problem i søvnproblemer, er, når en person har finansielle problemer eller problemer i parforholdet. Lægge for meget stress på at tænke hvordan man kan løse et problem, har en tendens til at stamme ikke kun dit sind, men også din mentale sundhed. Hvis sindet er for stresset til at tænke klart eller beholde perspektiv, så nogle måske ty til at begå selvmord for at undslippe alle deres problemer. Dette er normalt, hvordan en selvmorderisk person tænker - perspektiv er tabt, og personens problemer bliver alle tidskrævende.

Under meget lavt selvværd er en af ​​de faktorer at fortælle, hvis en person er tilbøjelig til at begå selvmord. Nogle faktorer, der påvirker en persons selvværd er:

  • Konstant at blive ydmyget foran en menneskemængde.
  • Blive kritiseret af venner eller familie.
  • Nægtes kærlighed eller opmærksomhed.
  • Altid at blive sammenlignet med andre uhensigtsmæssigt.

Svigtende kvaliteter er en faktor til at overveje, hvis nogen planer om at begå selvmord. Dette sker som regel til teenagere, der er bange for at fortælle deres forældre den virkelige årsag til deres karakterer svigter. Nogle bliver mobbet, mens andre har problemer i parforholdet eller følelsen af ​​at være anderledes fra andre. De har tendens til at skjule deres følelser snarere end fortælle nogen dermed de begynder at tænke, at ingen kan hjælpe dem.

Appetitløshed eller overdreven spisning betragtes som en coping mekanisme til at reagere på depression, der kan føre til selvmord. Følelsesmæssig spisning er en af ​​de måder, som folk bruger til at håndtere uafklarede spørgsmål.

Sådan at fortælle, hvis nogen er selvmorderisk.
Sådan at fortælle, hvis nogen er selvmorderisk.

En pludselig handling at være passioneret for folk, bare fordi den person kan aldrig se dem igen betragtes også som et sandsynligt tegn på, at nogen overvejer selvmord. På et tidspunkt, vil de være for kærlig, nice eller udtryk for deres følelser. De gør disse ting, fordi de tænker over, hvordan de ønsker at blive husket.

Nogle mennesker ser begå selvmord som en fej måde at køre væk fra dine problemer eller gøre undskyldninger, men for folk, der overvejer selvmord, kan det nogle gange virke som den eneste vej ud af et dybt problemfyldt liv eller situation.