E2h

Sådan at genkende tidlige hjerteanfald symptomer hos kvinder

Når vi taler om hjerteanfald

Når vi taler om hjerteanfald, det billede, der straks blinker i tankerne er, at en mand knuget hans bryst, falder på knæ, ude af stand til at trække vejret og dør på stedet. Hjerteanfald er normalt forbundet med mænd og sundhedsmæssige vejledende bestemmelser vedrørende de symptomer og risici ved denne betingelse er ofte rettet mod mænd. Og dog, hvad folk ikke ved er, at flere kvinder dør af hjertetilfælde hvert år uden at blive behandlet, blot fordi symptomerne kom ubemærket og uerkendte.

Hjerteanfald symptomer hos kvinder varierer med mændenes

Hjerteanfald symptomer hos kvinder varierer med mændenes. De typiske hjerteanfald symptomer hos mænd normalt kommer i form af smerter i brystet og åndenød. Med disse signaler, er diagnose af hjerteanfald lettere for mænd end for kvinder. Dette er grunden til, at flere mænd overlever hjerteanfald, fordi de straks genkende symptomerne og derved i stand til at søge medicinsk sundhed snarest muligt. På den anden side symptomer på hjerteanfald hos kvinder ofte kommer ubemærket og generelt betragtes som symptomer på milde sygdomme snarere end en hjertesygdom.

Sådan at genkende tidlige hjerteanfald symptomer hos kvinder. Når vi taler om hjerteanfald.
Sådan at genkende tidlige hjerteanfald symptomer hos kvinder. Når vi taler om hjerteanfald.

Følgende tegn kan tyde hjerteanfald for kvinder:

  • Følelse af kvalme og svimmelhed
  • Mavesmerter især i den øvre del
  • Fornemmelse af en hel eller gasformig mave
  • Dårlig fordøjelse
  • Smerter på skulderen udstrålende gennem ryggen
  • Smerter og immobilitet af ekstremiteter
  • Hovedpine
  • Halsbrand
  • Pludselig følelse af udmattelse, træthed og svaghed
  • Forstyrret søvn

Hjerteanfald symptomer hos kvinder er meget uforudsigelig

Hjerteanfald symptomer hos kvinder er meget uforudsigelig. Og ofte er symptomer ofte fejlagtigt som fælles eller mild sygdomme, der vil gå væk efter en vis mængde af sengeleje. Der er kvinder, der hellere ville sove off symptomerne end gå ud for at se en læge. Sovende off symptomerne er ikke tilrådeligt på alle, fordi der er en risiko for, at hjerteanfald kan udvikle hvilket resulterer ihjel under søvn.

Undertiden symptomerne ikke øjeblikkeligt føre til hjerteanfald

Hjerteanfald symptomer hos kvinder varierer med mændenes. Hjerteanfald symptomer hos kvinder er meget uforudsigelig.
Hjerteanfald symptomer hos kvinder varierer med mændenes. Hjerteanfald symptomer hos kvinder er meget uforudsigelig.

Undertiden symptomerne ikke øjeblikkeligt føre til hjerteanfald. En kvinde kan lide af halsbrand i mange dage eller uger før realisere tegnet af hjerteanfald. Forstyrret søvn eller søvnløshed eller pludselig vågner op om natten i kolde sved er også et meget tæt symptom på overgangsalderen, og dermed gør det svært for kvinden at skelne, om det er en hjertesygdom eller menopausalt syndrom, som hun oplever. På den anden side hovedpine er altid betragtes som almindelig migræne, som kan behandles med smertestillende og en hurtig hvile eller lur, mens følelsen af ​​kvalme og svimmelhed ofte er forbundet med synsproblemer eller almindelig vertigo.

For så vidt som hjerteanfald symptomer hos kvinder er svært at skelne

For så vidt som hjerteanfald symptomer hos kvinder er svært at skelne, den bedste måde for kvinder at overleve et forestående hjerteanfald er at konsultere en læge straks, hvis nogen af ​​de ovennævnte symptomer bliver en nagende indikation. Afhængig af alder af en kvinde, skal regelmæssig lægekonsultation gøres for at overvåge sundhedsmæssige forhold. Kvinder i alderen 45 år og derover burde allerede være på vagt over for muligheden for at udvikle hjerteproblemer dermed søger lægehjælp, når de oplever nogen form for fysisk ubehag vil arbejde i deres favør.