E2h

Sådan at lære mere om flydende kosttilskud

Af forskellige årsager

Af forskellige årsager, mange af os ikke investere så meget, som vi burde i vores sundhed. For at fungere optimalt, daglige vitaminer og kapsler er ikke en garanti vi får al den næring vores kroppe har brug for. Vi kan gøre os selv mere skade afhængige af sådanne metoder, da de ikke kan være at forsyne os med den næring vi har tillid til dem at være.

Sådan at lære mere om flydende kosttilskud. Af forskellige årsager.
Sådan at lære mere om flydende kosttilskud. Af forskellige årsager.

Vitaminer i pilleform er svært for kroppen at fordøje og generelt kun 10-20% af de næringsstoffer gør det til det cellulære niveau. De resterende 80-90% bliver elimineret fra kroppen, da de ikke opløses eller blive absorberet, og derfor ernæringsmæssige fordele går tabt. Desuden er de fleste vitaminer i pilleform syntetisk, skabt med isolerede kemikalier i et laboratorium. Overvej, at mere end halvdelen af ​​pengene brugt på disse kosttilskud, smides væk.

Piller er svære at sluge, kan fremkalde gagging og kan være svært på maven. Det kan også være vanskeligt at finde den rette kombination til korrekt balance. Kroppen bruger næringsstoffer i forbindelse med hinanden, hvis visse næringsstoffer fraktioneret væk fra andre forbindelsen vil ikke fungere efter hensigten.

Overvej alternativ - flydende kosttilskud - som er optaget i kroppen op til 98% og bevist at være betydeligt bedre end piller og kapsler. En nem og hurtig måde at få vores daglige ernæring, flydende sundhed smager fantastisk, er enkel at sluge og ikke irriterer maven, derudover er det allerede i perfekt kombination med andre flydende vitaminer og flydende mineraler for at sikre korrekt balance for absorption og distribution i kroppen.

Anbefalet af tusinder af læger

Anbefalet af tusinder af læger.
Anbefalet af tusinder af læger.

Anbefalet af tusinder af læger, der flydende kosttilskud foretrækkes frem ernæringsmæssige sundhed tilbydes i form af en pille eller kapsel. Den unikke flydende struktur giver vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer, enzymer, kvælstof, brint, ilt, samt fiber, antioxidanter og phytonutrients. Desuden hele flydende kosttilskud levere bio tilgængelig næring fundet i råmaterialerne af levende fødevarer.

Ernæringsmæssig væske er velegnet til en lang række formål, og kan gavne mange, dem, der lider af kroniske sygdomme, er ved at komme fra sygdom, har en dårlig kost eller øgede ernæringsmæssige behov, har svært ved at tygge eller synke, er på et hospital eller plejehjem, kan 't finde tid til at investere i deres kost, eller bare ønsker at bevare deres gode helbred.

Den menneskelige krop har evnen til at helbrede og opretholde sig selv, når i rette balance, og det første skridt blot indebærer at give kroppen med de rette værktøjer til at gøre det. Når kroppen er forsynet med, hvad den har brug for, vil kvaliteten af ​​vores liv helt sikkert forbedre og fordelen af ​​stor sundhed vil være vores.