E2h

Sådan at lindre TMJ smerte

TMJ eller temporo-mandibular ledsygdom, har mange årsager

TMJ eller temporo-mandibular ledsygdom, har mange årsager. Den TMJ er placeret ved krydset af overkæben (overkæben) og underkæbe (underkæben). Fordi TMJ anvendes hyppigt hver dag, det er udsat for slid og ælde, som kan forårsage smerte. TMJ smerter spænder fra hovedpine til øre symptomer såsom ørepine, tinnitus, eller en følelse af oppustethed i øret. Svimmelhed og krepitation, en lidt voldsom eller crinkling lyd i øret, er også almindelige. Manglende evne til at åbne munden meget bred og smerte, når tygge kan være symptomer på TMJ så godt.

For at afhjælpe TMJ smerter, er det vigtigt at isolere årsagen

For at afhjælpe TMJ smerter, er det vigtigt at isolere årsagen. En almindelig årsag til TMJ er tænderskæren. Mange mennesker skærer tænder om natten, enten fra stress eller vane, nedslidning brusken i leddet over tid. At lindre smerter fra TMJ relateret til bruksisme (tænderskæren), en acryl anordning til at passe over tænderne kan ordineres. Dette forhindrer ubevidste tænderskæren, og kan bæres lige natten eller både dag og nat.

Bidende negle

Sådan at lindre TMJ smerte. TMJ eller temporo-mandibular ledsygdom, har mange årsager.
Sådan at lindre TMJ smerte. TMJ eller temporo-mandibular ledsygdom, har mange årsager.

Bidende negle, tygge på blyanter, eller enhver anden aktivitet, der konstant bevæger din kæbe kraftigt kan forårsage TMJ. Åbne munden for bredt til at gabe eller for at spise kan understrege det fælles. At lære at håndtere stress gennem biofeedback teknikker eller afslapning kan hjælpe med at lindre TMJ smerter og spasmer i musklerne. Undgå kæbe stress kan også hjælpe med at lindre TMJ smerter. Mennesker med TMJ bør stoppe tyggegummi og undgå fødevarer, der er svære at tygge. Samtidig, gjort passive fælles øvelser som en del af behandlingen, som bidrage til at styrke fælles og øge vifte af bevægelse, bør gøres.

Dental malocclusions eller tidligere kæbe frakturer kan føre til forskydning af kæberne og ujævn stress. Dental reparation kan hjælpe i disse tilfælde, som kan okklusionsanordninger der passer over tænderne for at korrigere forskydning. Disse enheder er dyre, ikke altid dækket af en forsikring, en plage at have på og ikke altid effektive, så prøv kost ledelse og stress lempelser teknikker så godt.

Hvis muskelspasmer omkring TMJ forårsager smerte

Hvis muskelspasmer omkring TMJ forårsager smerte, bruge varme og is terapi, samt anti inflammatoriske lægemidler som aspirin eller ibuprofen, for at hjælpe lindre TMJ smerter. Brug is, når en skade eller blusser op først sker, for at mindske hævelse og inflammation, der forårsager smerte. Bruge varme som området begynder at helbrede at øge blodgennemstrømningen til området. Muskelrelaksantia kan også slappe muskler spasmer.

For at afhjælpe TMJ smerter, er det vigtigt at isolere årsagen. Hvis muskelspasmer omkring TMJ forårsager smerte.
For at afhjælpe TMJ smerter, er det vigtigt at isolere årsagen. Hvis muskelspasmer omkring TMJ forårsager smerte.

Mennesker med gigt kan udvikle slidgigt i TMJ. Anti inflammatoriske medicin, sammen med varme og is terapi, kan hjælpe lindre TMJ smerter hos mennesker med gigt.

TMJ smerter er ikke altid let at afhjælpe. Den gode nyhed er, at betingelsen ofte kortlivet, hvis der tages skridt til at behandle årsagen.