E2h

Sådan at massere dine fødder og gemme dine hænder

Medmindre du sidder hjemme hele dagen

Medmindre du sidder hjemme hele dagen, dine fødder fortjener at blive forkælet og lettet fra træthed og stress, også. Den bedste behandling du kan give dine fødder efter en lang og trættende dag er en stor massage. Må ikke bekymre dig, hvis dine hænder også trætte for dagen. Der er mange måder at massere dine fødder uden nogensinde trættende dine hænder til dette formål. Tjek disse følgende trin for at gemme dine hænder, når masserer dine trætte fødder:

Sådan at massere dine fødder og gemme dine hænder. Forbered dig selv og dine fødder for en massage.
Sådan at massere dine fødder og gemme dine hænder. Forbered dig selv og dine fødder for en massage.

  • Forbered dig selv og dine fødder for en massage. Du behøver kun en tennisbold til at massere dine fødder uden brug af dine hænder. Når du har en tennisbold, tage skoene af og dine sokker. Du har mulighed for at stå eller sidde, når det kommer til at gøre det fodmassage. Hvis du ønsker at sidde ned, sidde på en stol kant. Ellers stå nær et gelænder eller en væg, hvor du kan få støtte i denne massage øvelse.
  • Placér bolden og din fod for denne massage. Placer tennisbold højre på gulvet i nærheden af ​​dine fødder og derefter sætte den ene fod på toppen af ​​det. Tryk bolden forsigtigt ind i din fod bue. Hold denne form for stretching position for omkring 30 sekunder. Tryk på din fod lidt dybere ind i tennisbold, og hold den i 30 sekunder mere. Hvis det er din første gang at massere dine fødder, er det normalt, at det bliver trængsel, når de udfører strækket. Hvis dette er tilfældet med dig, skal du starte let, indtil din fod er blevet vant til at strække og afslapning.
  • Stræk dine mellemfodsknogler for denne fodmassage. Placer bolden lige under din fod bold. Derefter sprede alle dine tæer bred nok over bolden. Det er så simpelt som indpakning din fod hele tennisbold. Tryk strammere ind i tennisbold og derefter holde stillingen i 30 sekunder. Tilføj mere pres og hold det igen i 30 sekunder mere.
  • Arbejdet med at massere din hæl. Placer bolden lige på bagsiden af ​​foden, som du masserer. Den skal anbringes lige under hælen og ligner en bue. Påfør tryk med foden på tennisbold og hold den i 30 sekunder. Påfør mere pres med fødderne på bolden i 30 sekunder mere.
  • Rul bolden frem og tilbage lige under din fod. På dette tidspunkt er din fod allerede strakt og de-stresset. Nu ruller hen over bolden lige under din fod for at afslutte masserer den.
  • Gentage sekvensen af tennisbolde massage øvelse for den anden fod. Når du har udfyldt denne massage øvelse for den ene fod, gå videre og gentag processen til din anden fod. Alle hele øvelsen Sørg for du får en støtte fra væggen eller rækværket, så du ikke mister din saldo.
  • Anvende nogle lotion ind i dine fødder for bedre afslappende og helende effekt. Dette er blot det øjeblik, hvor du skal bruge dine hænder i løbet af denne mund massage session. Du skal blot bruge dine hænder til at anvende pebermynte mund lotion på begge fødder.


Dine fødder vil takke dig for evigt

Dine fødder vil takke dig for evigt, hvis det lykkes dig at massere det i ny og næ. Den forkælelse, du giver det er ikke kun til gavn for den aktuelle øjeblik, men også for de dage og år. Og da dine hænder bliver gemt når du gør dette massage procedure, der ikke er mere grund til at springe gøre en fodmassage.