E2h

Sådan at pakke en ankel med et es bandage

Nogle gange

Nogle gange, om du kan lide det eller ej, du kommer ind i uventede ulykker. Ulykker, der sårer musklerne er almindelige, når dine muskler bliver overanstrengt. Og den fælles kur i muskel ulykker, også kaldet muskel forstuvninger, er indpakning den skadede del af kroppen med et es bandage.

Ace bandage eller også kendt som elastikbind er den vigtigste støtte til modernisering af beskadigede muskel i god stand igen.

Sådan at pakke en ankel med et es bandage. Først skal du indstille din skadet fod i en god position.
Sådan at pakke en ankel med et es bandage. Først skal du indstille din skadet fod i en god position.

Her er nogle skridt til, hvordan man wrap en ankel med et es bandage, hvis du får en muskel forstuvning.

  • Først skal du indstille din skadet fod i en god position. En god position opnås ved at hæve din benskade og gøre dit skadede knæ kors over såret knæ. Du skal gøre dette først, så dine muskler vil holde op.
  • For det andet producerer en pude med en hestesko-form, der har en tykkelse på 1 x 4-3 x 8 inches. Denne pude vil blive placeret på leddene i din ankel og sørg for, at dens ende er åben, og det er også vender opad.
  • For det tredje, wrap anklen med et es bandage i tre til fire gange. Mens du indpakning din ankel med et es bandage, du skal huske at sørge for, at es bandage ikke er tæt pakket omkring din ankel. Grunden til dette er, fordi indpakning ankelen stramt vil afskære omsætning, som igen kan gøre det kvælde. Det vil ikke være godt for din skadede ankel. Det vil tage længere tid at komme sig. Så sørg for, at det ikke er pakket for stramt.
  • Fjerde wrap hele din fod for to gange. Efter indpakning din ankel tre til fire gange, skal du wrap hele din fod også, men igen, sørg for, at det ikke er for stramt. Grunden til indpakning hele din fod med es bandage er at hjælpe med at holde es bandage på plads.
  • Brug op hele es bandage strimmel på din såret ankel. Dette sker for at sikre fastheden af ​​ace bandage på din fod. Du kan gøre dette ved at overlappe det med den øverste del af din ankel. Du skal gøre dette, som om du placere et skruegevind på dit knæ. Du skal sørge for, at der er nok pres på din ankel.
  • Sjette, placere et velcro eller metalclips eller tappe ved enden af ace bandage. Dette vil være det sidste skridt i at placere et es bandage på din ankel.

Man skal løsne op ace bandage tre til fire gange daglig, så blodet kan også strømme selv om det bliver strammet af ace bandage. Dette kan igen hjælpe med hurtig genopretning af din skadede ankel.

For det andet producerer en pude med en hestesko-form, der har en tykkelse på 1 x 4-3 x 8 inches. For det tredje, wrap anklen med et es bandage i tre til fire gange.
For det andet producerer en pude med en hestesko-form, der har en tykkelse på 1 x 4-3 x 8 inches. For det tredje, wrap anklen med et es bandage i tre til fire gange.

Som det gamle ordsprog siger, "Forebyggelse er altid bedre end at helbrede." Du er nødt til at passe godt på dig selv, så du ikke forstuvning din ankel i første omgang. Fordi så brugbar som ace bandage er, vil nogle forstuvninger være så alvorlige, at du måske nødt til at gå til en læge.