E2h

Sådan at sidde med haleben smerter

Haleben smerter

Haleben smerte, eller haleben smerter, kan være en invaliderende tilstand. Det resulterer ofte i ekstrem smerte, når man sidder ned. Når du sidder, er det meste af din kropsvægt indstillet på din haleben, i modsætning til stående, når vægten er fordelt til de andre knogler i den nedre ryg og hofte. Dette kan være et resultat af forskellige tilstande, såsom frakturer, forvredet knogler, revner og endda forstuvninger. Gravide personer oplever også haleben smerter, med den ekstra vægt, de får under svangerskabet. Disse smerter kan også være forårsaget af sportsskader eller andre traumer.

Finde ud af årsagen. Den første ting du behøver at vide er kilden til din haleben smerter. Den bedste måde at finde ud af dette er ved at gå til en læge, der har erfaring med diagnosticering og behandling af dette. For mellemtiden kan du prøve hjem retsmidler og praksisser, der kan bidrage til at minimere smerte, især når man sidder ned.

Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte

Sådan at sidde med haleben smerter. Finde ud af årsagen.
Sådan at sidde med haleben smerter. Finde ud af årsagen.

Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte. Prøv at tage til efterretning, hvilke særlige situationer forværre dine smerter. Er disse bløde overflader som en sofa eller en blød stol? Er disse hårde overflader, en bænk eller sidder på gulvet? Prøv at undgå at sidde på disse overflader, der gør smerten værre.

Bøj fremad, mens du sidder. Mange lider af haleben smerter finde det lettere at sidde, mens lænede sig frem, bøjning i taljen. Dette flytter vægten væk fra haleben og i stedet flytter det meste af din vægt på dine lår og bagdel. Denne måde, er vægten fordelt mellem dine adskilte bagdel, i stedet for at blive koncentreret i midten, hvor haleben er placeret. Prøv at undgå at bøje, da dette vil forværre smerten.

Sid på din fod eller ankel

Sid på din fod eller ankel. Du kan også prøve at sidde med din fod eller ankel placeret under balden fra den modsatte side. For eksempel kan du placere din venstre fod under din højre balle. Dette giver noget plads mellem halebenet og overfladen af ​​stolen, hvorved tryk og smerte på halebenet.

Må ikke sidde i længere varigheder

Må ikke sidde i længere varigheder. Prøv at undgå at sidde for længe. Eller i det mindste forsøge at undgå at sidde for længe i samme stilling. I stedet skifte position med hyppige mellemrum.

Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte. Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte.
Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte. Find ud af hvad overflader bevirker den værste smerte.

Prøv at skifte. Når du har fundet den bedste position til at sidde, så prøv at skifte mellem disse positioner flere gange.

Brug en pude

Brug en pude. Du kan også bruge en haleben pude (kaldet en haleben pude). Disse vil hjælpe distribuere vægten væk fra din haleben, for at minimere smerte.

Stå op langsomt

Få langsomt op. En masse syge rapport, at smerten forværres efter at de står op fra siddende stilling. Prøv at komme op langsomt, i stedet for at stå helt op.

Hold den støt

Hold den stabil. Prøv at undgå at sidde, når stolen er bumpe eller rysten. For eksempel kan du undgå at sidde ned på tog eller bus rides, fordi du har ingen kontrol over bump eller rystelser.

Når man har med haleben smerter

Når man har med haleben smerter, vil du ofte nødt til at kompensere ved hjælp af andre siddepladser. Passe på ikke at overbelaste andre dele af kroppen, da dette kan forårsage smerte på andre dele. Den bedste ting at gøre, er at rådføre sig med en læge eller sundhedsfaglig uddannelse, som kan give dig medicin eller andre behandlinger for at lindre haleben smerter.