E2h

Sådan behandler iskias med motion

Er ethvert område i dit hoftenerve sti ondt

Er ethvert område i dit hoftenerve sti ondt? Den medicinske betegnelse for det er iskias. Denne betingelse er forenklet, da smerter i balder og ryg ben, brændende fornemmelse i lår og følelsesløshed i foden. Faktisk er nogen smerte, brændende fornemmelse eller følelsesløshed, der udstråler fra iskiasnerven sti, som er fra den nederste del af ryggen til foden, kaldet iskias.

Sådan behandler iskias med motion. Pelvis balance øvelse.
Sådan behandler iskias med motion. Pelvis balance øvelse.

Iskias er generelt en godartet nerve smerte, men når ignoreres kunne føre til lavere rygsøjlen skader. Må ikke bekymre dig, fordi det meste af tiden, iskias kan behandles uden brug af medicin eller medicinsk intervention. Selv simple øvelser kan allerede behandle iskias ligesom dem nedenfor:

  • Aerobe øvelser. Gør ikke den intense aerobe øvelser, selv om. Settle på at gøre non-impact og blide øvelser som stationære svømning og cykel. Gåture for omkring to miles kan også hjælpe. Aerobe øvelser er nyttige for hurtigere mobilitet i lænden. Disse kan også styrke svage områder af kroppen. Eventuelle aerobe øvelser efter eget valg er fint, så længe de vil være den mest effektive for de specifikke områder. Nye former for aerobic øvelser kan indføres, men først efter en uges brug af anden form.
  • Pelvis balance øvelse. Bækkenet er den, der holder kroppens balance. Holde det i form vil bidrage til at nå balance, selv på trods lider af iskias. Pelvis øvelse vil også hjælpe berolige bækken og hjælpe andre dele af kroppen til at føle sig godt tilpas. Gør denne øvelse med at ligge ned på jorden. Put hænderne under siderne af bækkenet. Bækkenet er afbalanceret hvis begge hænder modtager den samme mængde tryk. Hvis ikke, så bækkenet er usundt og brug for motion. Gør denne øvelse ved at vride overkroppen til venstre og samtidig dreje den nederste del af kroppen til højre. Gør dette langsomt og gøre så meget som din krop kan.
  • Knee-raise øvelse. Der er mange former for knæ raise motion. Men dette kan man behandle iskias ved at ligge ned på gulvet. Ret din krop som det fortsætter med at ligge på ryggen. Grab omgange med hænderne og derefter langsomt hjælpe disse til at nå maven samtidig holde knæene bøjet i deres position. Langsomt går tilbage til startpositionen og derefter gentage øvelsen for omkring ti gange.
  • Frem bøje motion. Dette er næsten identisk med knæet raise øvelse, blot at patienten vil sidde på de bøjede knæ. Hold ryggen oprejst og derefter hæve hænderne op i luften. Langsomt bøje kroppen ned, indtil hænderne har nået gulvet. Vende trinnene denne øvelse indtil udgangspositionen er nået. Og så gentage øvelsen for omkring ti gange.
  • Disse former for øvelser bør være nok til at behandle iskias. Faktisk kan disse øvelser og andre former for fysisk aktivitet anvendes til iskias forebyggelse. Start vane at stå ret op og ned med hovedet vender fremad. Sid oprejst, også mens de hofter og knæ er niveau og fødderne hviler fladt på jorden. Når sove, bør du ligge på en mellemlang fast madras og har støttende pude for hovedet.


Hvis øvelser ikke lykkes for iskias behandling

Hvis øvelser ikke lykkes for iskias behandling, så prøv andre former for behandling som at tage anti-inflammatoriske lægemidler, undergår kiropraktik terapi, fysioterapi og massage terapi. Akupunktur og endda vægttab bør overvejes, også. Men altid konsultere en læge eller sygeplejerske, især hvis iskias har varet i mere end seks uger.