E2h

Sådan behandler lændesmerter med xanax

Xanax er et receptpligtigt lægemiddel til lændesmerter

Xanax er et receptpligtigt lægemiddel til lændesmerter, at resultaterne fra angst-relaterede muskelspasmer. Når det tages, vil Xanax mindske angst niveau og dermed mindske muskelspændinger og krampe. Resultatet er smertelindring. Xanax er et kontrolleret stof på grund af dets vanedannende kvaliteter, så hvis du er ordineret til at tage Xanax, skal du huske på følgende.

Sådan behandler lændesmerter med xanax. Tag xanax som anvist.
Sådan behandler lændesmerter med xanax. Tag xanax som anvist.

Informer din læge. Når man har en konsultation med en læge, så sørg for at oplyse alt om din tilstand og medicinske historie. Hans fulde viden vil hjælpe ham med at bestemme, om Xanax vil arbejde for dig. Husk, at Xanax ikke er tilrådeligt, hvis du har nyre, lunge, og leverproblemer. Også, hvis du er en tidligere eller nuværende alkohol og narkomaner eller tage stoffer, som vil have en reaktion på Xanax, vil lægen ikke ordinere dig med den nævnte lægemiddel.

Få en recept. Du kan ikke købe Xanax

Få en recept. Du kan ikke købe Xanax, hvis du ikke har en officiel recept. Så sørg for at have det med dig, når du går på apoteket. Bringe et ID så godt, som nogle apoteker kræver det fra deres kunder med henblik på verifikation.

Tag xanax som anvist. Din læge vil bede dig om at tage Xanax på bestemte tidspunkter af dagen, som regel morgen og aften. Husk at nøje følge lægens dosering instruktion fordi overdreven indtagelse af Xanax kan forårsage stof afhængighed.

Forvente bivirkninger. Xanax har forskellige bivirkninger. Det kan forårsage døsighed, kvalme, svimmelhed, forstoppelse, hududslæt, mundtørhed, sløret tale, og træthed. I ekstreme tilfælde kan det resultere i forvirring, åndedrætsbesvær, problemer med hukommelsen, og hallucinationer. Selvom disse bivirkninger generelt forventes, er du nødt til at informere din læge om deres tilstedeværelse. Dette er så at han kan fortsætte med at overvåge dit helbred og afgøre, om at tage dig ud Xanax.

Husk

Xanax er et receptpligtigt lægemiddel til lændesmerter. Forvente bivirkninger.
Xanax er et receptpligtigt lægemiddel til lændesmerter. Forvente bivirkninger.

Husk, at xanax er kun en kortvarig behandling. Du bør kun være på Xanax for to til otte uger. Længere end det kan være vanedannende resultater. Hvis du er nødt til at være på Xanax i mere end otte uger, kan lægen øge din dosis. Som din krops behov for Xanax falder, vil din læge gradvist nedsætte dosis for at undgå tilbagekøb.

Altid involvere din læge. For varigheden af ​​dit Xanax medicin, så sørg for altid at holde din læge orienteret om din tilstand. Hvis han ved, hvordan du reagerer på Xanax, især hvis du er ved at blive afhængige af lægemidlet, kan han råde dig til at sænke dosis eller gradvist stoppe medicinen. Begge er bestræbelser på at forebygge narkotikamisbrug.

Det er værd at gentage

Det er værd at gentage, at Xanax er særdeles vanedannende. Så husk altid at være ærlig med din læge. Hvis du upping din dosis på egen hånd og derefter beslutter at holde op, vil du have ekstreme tilbagekøb og være i ufattelig store smerter. I sidste ende, vil du føle en meget værre end du gjorde før du tager Xanax. Og dit problem kommer ikke til at være lige rygsmerter, andre problemer, en masse værre end rygsmerter, vil overtage dig.