E2h

Sådan behandler vigende tandkød med olie trække

Så du er tæt på din halvtredserne og bemærk

Så du er tæt på din halvtredserne og bemærk, at dit tandkød ikke er så sunde, som du havde håbet det ville være på din alder. Ja, vigende tandkød er en tilstand, der normalt påvirker mennesker alder 40 og fremefter. Denne tilstand kan efterlade dine tænder udsat for bakterier, der derefter kan føre til mere tandkødsvævet tab. På et vist punkt, hvis den ikke behandles, vil dit tandkød nå sin vigende pinnacle og det kan være det tidspunkt, hvor dine tænder kan bogstaveligt talt falde ud.

Traditionelt dental kirurgi er behandlingen fleste mennesker

Traditionelt dental kirurgi er behandlingen fleste mennesker, der lider af denne betingelse komme til at modvirke det. Imidlertid har nogle holistiske healere og praktikere indført en gammel indisk naturlig behandling, der har vist sig at være ganske effektiv i at stoppe denne betingelse i dens spor. Nogle siger, at det endda kan fremme væksten af ​​tabt væv så godt. Midlet hedder olie trækker. Mens der ikke er nogen videnskabelig undersøgelse til at legitimere denne behandling, tusinder af mennesker hævder dets helbredende fordel. Nogle mener endda, at det kan ødelægge bakterier indgivet i mellem tænderne og i tandkødet. Grundlæggende er middel kendt at tilvejebringe et højt niveau af oral sundhed i en person. Her er nogle tips, hvis du mener dette middel er værd at prøve.

  • Placer en spiseskefuld sesamolie i munden. Må ikke indtages. Du skal langsomt gurgle dette som en del af processen.
  • Udføre olie trække metoden. Når en god mængde af sesamolie er i din mund, langsomt hvislen det rundt til alle sider af din mund. Det er lidt samme princip som gurgling mundskyl. Den bør dog ske langsomt. Aktionen vil synes som om du trækker dine tænder rundt. Olien skal kunne sive ind mellem tænderne, som også vil stimulere tandkødet og dræbe bakterier æder dine tænder. Denne aktion bør ske i 10 til 20 minutter per session. Det anbefales at gøre denne aktivitet 3 gange om dagen for maksimal effekt.
  • Spyt olien ud. Efter omkring 20 minutter, spytte olien ud, og du bør bemærke, at den engang gul sesamolie nu er blevet hvide. Dette betyder, at processen er udført korrekt. Hvis du ser olien forbliver gule, som du spytte det ud af munden, så er du sandsynligvis ikke gør det korrekt.
  • Vask munden med vand. Efter spytte ud olien, skal du vaske din mund med rent vand. Gurgle grundigt for at fjerne overskydende olie, der stadig indgivet i mellem tænderne. To til tre portioner af vand bør gurglede bare at sørge for. Når dette er gjort, massere dit tandkød med fingrene. Sørg for, at dine fingre er rene før at gøre dette.

Olie trække skal gøres to til tre gange om dagen i fuld effekt

Sådan behandler vigende tandkød med olie trække. Placer en spiseskefuld sesamolie i munden.
Sådan behandler vigende tandkød med olie trække. Placer en spiseskefuld sesamolie i munden.

Olie trække skal gøres to til tre gange om dagen i fuld effekt. Sørg for at rengøre vasken, hvor du spytte olien på med desinficerende sæbe. Olien er fuld af bakterier, og du ikke ønsker din vask befængt med det.