E2h

Sådan belønne dig selv for at gøre sunde livsstilsændringer

Gør livsændrende beslutninger er altid en udfordring

Gør livsændrende beslutninger er altid en udfordring. Alligevel, er du nødt til at foretage nogle meget vigtige beslutninger og ændringer, ellers vil du lide alvorlige konsekvenser, eller vil fortsætte med at lide. En sådan vigtig beslutning er at ændre din livsstil og gøre det sundere. En livsstil ændring til fordel for et godt helbred indebærer en masse ting, såsom at ændre din kost, svedtendens lidt mere på gym, rygestop, mindske dårlige sundhedsvaner, og så videre. Alligevel kan en sådan beslutning påvirker dit liv på en positiv måde, især i det lange løb. Realiseringen sådan beslutning kan være meget svært, også fordi det kræver at træde ud af din comfort zone. Er at gøre sådan en beslutning umuligt? Overhovedet ikke. Mange mennesker har gjort det. Blandt de mange, der har gjort det, nogle erfaringer et tilbagefald. Du kan undgå et tilbagefald ved at give dig selv en måde at motivere dig selv: ved at belønne dig selv hver gang du vælger en sund livsstil ændring. Denne artikel vil give dig nogle tips og råd om hvordan at belønne dig selv for at gøre sunde livsstilsændringer.

Sådan belønne dig selv for at gøre sunde livsstilsændringer. Forstå belønning system.
Sådan belønne dig selv for at gøre sunde livsstilsændringer. Forstå belønning system.

  1. Forstå belønning system. Det er en meget simpel system selv børn lære, hvordan det fungerer tidligt i deres liv. Du gør noget, får du en belønning for at gøre det. Det er dybest set, hvad det er. Belønningen bliver et mål, der motiverer dig til at gøre det noget. Anvendt på processen med at ændre din livsstil, kan du tænke på sundt liv som en belønning i sig selv. Men der er også de små forandringer, de små, men følgeskader beslutninger, som du kan belønne dig selv for. De fleste mennesker finder materielle belønninger er meget motiverende, men ikke spinke og spare på de psykologiske belønninger, også.
  2. Identificer en vane, som har brug for forandring, og lover dig selv en belønning for at ændre det. For eksempel, hvis få mere motion er en del af din samlede livsstil eftersyn lover dig selv at købe nye sports tøj eller bedre træning udstyr. Vær forsigtig med de belønninger, som du vedhæfter til hver enkelt afgørelse, selv om. Sørg for, at de belønninger ikke virker mod din overordnede mål om at gøre din livsstil sundere. For eksempel ikke lover dig selv en ekstra flaske øl for at spise en mindre bid af hindbær kage til frokost og middag.
  3. Beløn ​​dig selv ofte i begyndelsen. Hyppigheden af ​​erhvervsevne dine egne belønninger er meget afgørende for dannelsen af ​​de nye vaner. I psykologi, dette kaldes forstærkning. Senere, da den vane begynder at blive mere fast i dig, vil du indse, at du kan gøre noget, selv uden at tjene en belønning for det.
  4. Klappe dig selv på ryggen. Dette er bogstaveligt talt svært at gøre, selvfølgelig. Alligevel psykologiske belønninger er meget potent. Selvros og selvros for et godt stykke gennemstegt er begge ikke-bogstavelige klap i ryggen. Hvis du holder en dagbog eller log over dine livsstilsændringer, kan du skrive ned lidt noter til dig selv: "Tillykke til succes modstå denne lækre hindbær kage igen i dag i cafeteriet!"

Der er uendelige muligheder for at belønne dig selv for at gøre sunde livsstilsændringer. Vær kreativ med din selvpålagte belønning system.