E2h

Sådan bruger antioxidanter for hjernen sundhed

Hjernen er hovedsagelig sammensat af fedt, der er modtageligt for nedbrydning på grund af oxidation. Ved at indtage antioxidanter, kan du forsinke effekten af ​​oxidation og give din hjerne tid til at komme sig.

Her er flere måder at bruge antioxidanter for hjernen sundhed.

Sådan bruger antioxidanter for hjernen sundhed. Vælg frugt og grønt med mørke skind.
Sådan bruger antioxidanter for hjernen sundhed. Vælg frugt og grønt med mørke skind.

  • Vælg frugt og grønt med mørke skind. Mangosteen, wolfberries, blåbær og vindruer er blot nogle af de produkter, der indeholder kraftige antioxidanter. Sørg for at vælge de friskeste dem på landmandens markeder eller dit nabolag dagligvarer.
  • Kig efter opskrifter, der bruger antioxidant ingredienser. Opskrift hjemmesider dedikeret til sunde måltider er fulde af bruger-genereret indhold, så du kan forberede antioxidant-rige måltider i en endeløs kombination af måder. Der er også tips og forslag til alternative midler til indtagelse antioxidanter, fra appetitvækkere til midt-måltid snacks.
  • Tilføj masser af variation når du tilbereder mad. Brug disse særlige ingredienser i supper og salater, dampet, bagt eller bare rå. Sørg for at vaske dem godt for at fjerne eventuelle partikler, der kan skade dit helbred. Dette vil forhindre dig i at få træt af at have den samme måltid hele tiden og overbevise din mund til at gå på udkig efter hjerne-healing fødevarer.
  • Gå på en antioxidant detox. Erstat alle dine almindelige fødevarer med antioxidant modparter i en begrænset periode. Start med at forberede frisk juice til at skille lavt niveau toksiner så forbruge måltider tilberedt fra udvalgte ingredienser for at styrke dine hjerneceller. Hold dig til denne diæt mellem to til fire uger.
  • Har en antioxidant te pause. Skift fra kaffe til urtete. Grøn te er særligt effektiv til at beskytte din hjerne fra oxidation. Gør det til en vane. Undgå forarbejdede drikkevarer, der fremmer en grøn te livsstil, men i stedet indeholde alle former for kemikalier og sukker, der gør det skadeligt for dit system i det lange løb.
  • Forbruge kosttilskud. Hvis du ikke er i stand til at forberede dine egne måltider eller din adgang til antioxidant ingredienser er begrænset, kan du købe kosttilskud indeholdende antioxidanter, i stedet for. Kig dig omkring din nærmeste helsekost butik eller købe dem online. Sørg for, at kosttilskud er tydeligt mærket at indeholde antioxidant elementer.
  • Del historier og opskrifter med online peers. Du kan booste din egen beslutsomhed i at opretholde et pro-hjerne køkken ved at dele dine antioxidant ideer og opskrifter med andre i samme sundt sind. Kig efter dedikerede fora online derefter gå gennem de medlemmer og deres indlæg for at se om de har nye ideer til fremstilling af antioxidant måltider. Ikke blot vil du være at få nye venner med de samme værdier, kan du også få nye synspunkter i kampen mod oxidation. Faktisk er ældre medlemmer med klare tankeprocesser de mennesker, hvis råd du gerne vil lytte til mest.
  • Undgå antioxidanter, når der foretages brystkræftbehandling. Undersøgelser har vist, at antioxidanter mindsker effektiviteten af strålebehandling eller kemoterapi, og at store mængder af kosttilskud selv kan beskytte kræftceller under behandlingen. Hold dig til andre sunde fødevarer og kosttilskud i denne periode.


Din hjerne er en delikat orgel endnu afgørende for dit velbefindende. Ved en konstant indtag af antioxidanter, kan du bevare det i en uberørt tilstand.