E2h

Sådan bruger æteriske olier for forstuvninger

Forstuvninger er den mest almindelige muskel skade

Forstuvninger er den mest almindelige muskel skade, du nogensinde vil opleve. Det vil ske en gang imellem, om du er i gang med sport eller ej. Og når det sker, vil smerte være en af ​​dens symptomer. Den mest almindelige form for forstuvning vil normalt forekomme i anklen. Dette er normalt forårsaget af ustabil fod, hvor ledbånd er spændt til bristepunktet, der fører til jagende smerte og betændelse i det generelle område af muskler, der er forbundet med denne særlige ledbånd.

Nu er der en række afhjælpende foranstaltninger til at lette kvæstelser. Anvende en ispose på den pågældende region kan dulme smerten og reducere inflammation. At løfte anklen vil også reducere hævelser. Smertestillende midler kan indtages for at lindre smerten. Men vidste du, at anvendelse af en kombination af æteriske olier på det faktisk kunne hjælpe så godt? Ikke alene vil det lindre de tilskadekomne muskler, vil det også fremskynde helingsprocessen. Her er nogle opskrifter til at overveje, når du bruger æteriske olier til behandling af forstuvninger.

  • S tærte med basisolie. Teknisk set vil det løgnehistorie du vil oprette blive anvendt gennem en massage. Derfor vil du være at gøre massage olie ved hjælp af en kombination af æteriske olier. For at starte ting ud, bliver du nødt til at vælge den baseolie. Dette er den vigtigste ingrediens i løgnehistorie, som ikke blot vil gavne huden, men vil give grundlaget for alle de andre æteriske olier vil du blive sammenblande. Da blandingen bliver påføres huden, vil de bedste basisolie at benytte være mandelolie eller sesamolie. Det er vigtigt kun at købe og bruge olier, der er 100% rene og designet til hud brug. Den syntetiske form af æteriske olier vil ikke give de fordele, du ønsker.
  • Opret massage olie. Så snart du har valgt basen olie til brug, vil du blive gav 2 kombinationsmuligheder med hensyn til de æteriske olier vil du være blanding. Den første mulighed er at bruge citrongræs, selleri, eukalyptus, og spearmint i kombination. Få en flaske og fyld den med omkring 20 ml af basen olie. Føj omkring 5 til 6 dråber citrongræs og selleri olier. Når det er gjort, drys omkring 2 til 3 dråber af eukalyptus og grøn mynte olier. Luk flasken og ryst.

    Den anden mulighed vil bestå af pebermynte, cypres, og kamille. 5 dråber hver ind i 20 ml baseolie bør gøre det trick. Seal flasken og ryst kraftigt.

    Begge opskrifter vil faktisk give stort set den samme effekt. Den eneste forskel vil være i den producerede duft.

  • Påfør olien. Når du har oprettet massage olie, vil det næste skridt indebærer anvendelse. Hæld noget af løgnehistorie ind i din håndflade. Gnid den på det generelle område af forstuvning. Arbejde olien ind i huden ved at anvende mild til moderat pres i en cirkulær bevægelse. Det anbefales at anvende olien et par gange dagligt, indtil den skade, er helt helet.


Sådan bruger æteriske olier for forstuvninger. S tærte med basisolie.
Sådan bruger æteriske olier for forstuvninger. S tærte med basisolie.

Blandingen vil lindre den ømhed i musklen således, lindre dig af smerte. Det vil også stimulere hurtigere heling, mens rødmen ud eventuelle toksiner i området.