E2h

Sådan bruger en paryk og bryst proteser bank

En af de mest udbredte sygdomme i dag er brystkræft

En af de mest udbredte sygdomme i dag er brystkræft. Dette er især til kvinder, idet der er stadig ingen præcis kur for det. Brystkræft ville være meget svært, selvom du er under behandling. Dette er fordi det kan gøre dig fysisk og følelsesmæssigt urolige. Med dette, vælger kvinder med brystkræft til at bruge en paryk eller brystproteser under og efter deres behandling. På den anden side, kan bære en paryk være hård og dyre samt. Læs videre disse trin for at hjælpe med at få igennem.

  • Spørg det lokale hospital eller klinik, hvor du køber din behandling, hvis de allerede har sluttet en paryk og bryst proteser bank begavelse program. Din lokale hospital kan hjælpe dig med at finde og få din paryk eller proteser.
  • Spørg kvinder, der også lider af brystkræft, der deltager din brystkræft support organisation, hvis de allerede har erhvervet tjenester for en paryk og proteser, bryst bank i dit lokalområde. Disse kvinder kan give dig nogle ideer og måder om proceduren for at få en paryk eller brystproteser fra lokale hospitaler eller centre.
  • Du skal være opmærksom på, at en paryk og bryst proteser bank afhængig af donationer fra gruppe mennesker eller institutioner med henblik på at gøre disse poster til rådighed for kvinder i nød. Dette betyder, at nogle af parykker, mastektomi bh'er og proteser kan anvendes anelse eller det kan også være nyt. Normalt er disse tjenester, der tilbydes til brystkræftpatienter har utilstrækkelige økonomiske ressourcer.
  • Tjek den europæiske Kræftens Bekæmpelses "Look Good, Feel Better" fortalervirksomhed. Dette program støtter en paryk bank for brystkræftpatienter. Den europæiske Cancer Society skabt et nationalt program, der er motiveret af fællesskaber. Eksperter i skønhed og personlig pleje tilbyder foredrag og instruktion til brystkræft patient i at bruge parykker uden at spørge deres honorarer.
  • Kom i kontakt med den europæiske Cancer Society ved at ringe (800) 543-5245 for at få et gavekort til en gratis paryk fra en paryk donation bank. Ved at kontakte dem, du kan også få nogle henvisninger til en certificeret kosmetolog, der kan hjælpe og hjælpe dig i iført paryk samt giver dig paryk styling sessioner uden beregning. For flere detaljer, kan du tjekke deres hjemmeside.
  • En anden mulighed, du kan gøre, er at søge paryk og proteser banker i dit område, der tilbyder billigere og overkommelige paryk og proteser. Hvis du har fundet en, kontakte straks at sætte en forudgående aftale til montering. De kan også spørge den stil og farve, du foretrækker for din paryk.
  • Ring til Y-ME organisation (800) 221-2141 for at du finde en paryk og brystproteser bank, som du kan få i dit område. Denne organisation har flere centre over hele Europa og tilbyder tjenester, der er gratis for brystkræftpatienter.

Sådan bruger en paryk og bryst proteser bank. Du skal være opmærksom på, at en paryk og bryst proteser bank afhængig af donationer fra gruppe mennesker eller institutioner med henblik på at gøre disse poster til rådighed for kvinder i nød.
Sådan bruger en paryk og bryst proteser bank. Du skal være opmærksom på, at en paryk og bryst proteser bank afhængig af donationer fra gruppe mennesker eller institutioner med henblik på at gøre disse poster til rådighed for kvinder i nød.

Siden bruger en paryk og brystproteser er forholdsvis dyre, mange brystkræftpatienter stadig finde måder at få disse gratis eller til en overkommelig pris. Hvis dette stadig fattes dig, der er alternativer, kan du vælge, såsom opnåelse af tørklæder eller turbaner stedet for at bruge parykker.