E2h

Sådan bruger kettlebells

Kom i form er en lang og snoet vej

Kom i form er en lang og snoet vej. Mange mennesker kan bevidne hvordan virkelig beskatte holde en ideel vægt kan være. Den sværeste del i at tabe sig, bortset fra at se, hvad du spiser, undergår den samme øvelse rutine, der til sidst får gamle og kedelige. Heldigvis er flere og flere sundhedsmæssige producenter kommer op med værktøjer, der bryder monotonien af ​​regelmæssig motion og en af ​​dem er kettlebells. Kettlebells er udstyr, der hjælpe med at forbedre muskuløs udvikling. De skal også gøre store tilføjelser til enhver vægt-uddannelsesprogrammer.

Ønsker du at vide, hvordan du kan bruge dem? Hvis det er tilfældet, så læs videre for at finde ud af.

 • Få medicinsk clearance. Det er stærkt anbefales, at du først konsultere din læge, før du træner med kettlebells eller med noget andet apparat bare for at være på den sikre side. Dette skyldes, at en stiv motion som vægttræning kan føre til en alvorlig skade. Det er vigtigt at være lægeligt ryddet først, før du tager på sådan en skræmmende opgave.
 • Forberedelse. Når ryddet, gøre et par strækøvelser før du begynder træning.
 • Low-swing uddannelse. Følg nedenstående trin for at tilføje lav-swing vægt uddannelse til din almindelige program.
  • Begynd ved at antage en behagelig stilling med benene perfekt afstemt med din ryg. Sving en kettlebell mellem benene ved hjælp af dine to hænder. Bøj knæene og bøje ryggen, når du svinger den frem og tilbage. Gentag dette sæt tre gange.
  • Dernæst hold kettlebell med kun én hånd og forsøge at svinge den opad, stopper lige under brystet. Flex albuerne i overensstemmelse med swing. Gentag tre gange og skifte hænder.
 • High-swing uddannelse. Følgende er trin, der gør brug af høje gynger.
  • Antages det samme holdning som ovenfor. Hold kettlebell med den ene hånd og gøre et par hurtige svajer mellem benene, før du svinger det højt. Gentag proceduren men formål at svinge kettlebell lidt højere end den første. Sigte lidt højere igen for tredje gang. Ideen er, at du til at svinge de kettlebell tre gange i træk, med hvert sving lidt højere end den anden. Flex og bøje dit knæ og ryg i overensstemmelse hermed. Gentag proceduren tre gange, før du skifter hænder.
 • Swing-snuppe-and-press. Du kan tilføje denne sidste rutine til din overordnede vægt-træningsprogram.
  • Antag den samme position som før. Hold kettlebell med den ene hånd og svinge frem og tilbage dine ben. I en hurtig bevægelse, swing kettlebell opad, stopper igen lige under brystet og sving det nedad efter. Men på vej op, udvide din arm videre, mens svinge, stopper kun én gang kettlebell nåede skulder-niveau. Swing kettlebell nedad efter. Gentag samme procedure. Når kettlebell nåede skulder-niveau, tage en dyb indånding og hold stilling i mindst 5 sekunder. Udånder som du svinger nedad. Sving og hold stillingen skiftevis. Gentag tre sæt og skifte hænder.


Og der har du det

Sådan bruger kettlebells. Få medicinsk clearance.
Sådan bruger kettlebells. Få medicinsk clearance.

Og der har du det! Tre nye rutiner du kan medtage i din træning! Bare husk at køle ned lige efter og tog i dit eget tempo. Kend dine grænser og altid udøve på den sikre side! Held og lykke!