E2h

Sådan bruger olivenolie for naturmedicin

Olivenolie er en alsidig olie og er rig på Omega 3

Olivenolie er en alsidig olie og er rig på Omega 3. Som madolie, tilføjer det store smag til et udvalg af retter, fra italienske saucer til grillet entrees. Det gode ved olivenolie er, at den også kan anvendes til en række af naturlige midler uden for køkkenet.

Her er nogle måder, du kan bruge olivenolie for naturmedicin.

Sådan bruger olivenolie for naturmedicin. Brug som en fugtighedscreme.
Sådan bruger olivenolie for naturmedicin. Brug som en fugtighedscreme.

  • Brug som en fugtighedscreme. En af de mest almindelige anvendelser af olivenolie at slather det på huden som en fugtighedscreme. Det er bedre end mange kommercielle lotion fordi det let absorberes af huden og det indeholder ikke nogen kemikalier. Brug det over hele kroppen, især hænder og fødder. Du kan også bruge det som en eksfolierende ved at tilføje en halv kop sukker granulat til olie og gnide det på din krop.
  • Brug som en hårbalsam. Giv dig selv en varm olie behandling med olivenolie. Massér en generøs mængde af olivenolie på dit hår og hovedbund og dækkes med en badehætte. Lad virke i mindst femten minutter eller længere. Når du er færdig, skyl godt. Du får stærkere, mere skinnende og sundere hår tråde. For små børn, der lider af lus, anvende en generøs mængde på deres hår og hovedbund og lad den i en halv time. Det bør løse hovedlus problem på ingen tid. Bare sørg for at skylle godt.
  • Brug på neglene for at styrke den. Hvis du har tørre skøre negle, anvende et par dråber olivenolie direkte på negle og neglebånd.
  • Lav din egen brystet dekongestant. I en gryde, sauter et lille hakket løg, en teskefuld karry og to spiseskefulde ekstra jomfru olivenolie. Når løgene er godt kogt, spise hele sauté.
  • Bruges til at lindre ledsmerter og bruge som et overordnet organ tonic. Lav et glas friskpresset appelsinjuice og tilføje to spiseskefulde olivenolie. Drikke hele drik. Det vil hjælpe med at mindske betændelse i kroppen.
  • Drik olivenolie til at lindre forstoppelse. Hvis du har brug for hjælp i badeværelset, drikke en spiseskefuld olivenolie to gange om dagen. Tag på om morgenen og en anden spiseskefuld i natperioden. Du kan også vælge at gøre den appelsinsaft med olivenolie drink som et alternativ.
  • Brug den til at lindre krop ømhed. I en lille mikrobølgeovn skål, varme en kop olivenolie. Massere det videre til din krop. Hvis du har adgang til et dampbad eller sauna, massage den opvarmede olie på dine muskler den lade varmen i dampbadet hjælpe dig med at slappe endnu mere. Ikke blot vil din ømhed gå væk, vil du også have blød og glat hud.
  • Brug som en ble creme. Hvis dit nyfødte lider af ble udslæt, kan du slippe af med det naturligt med olivenolie blandet med en smule vand. Påfør emulsionen direkte til dit barns bund. Hvis dit barn har arp, kan du bruge et par dråber olivenolie direkte på dit barns hovedbund. Massage for lidt derefter skylles med shampooing det ud.


Brug ekstra jomfru olivenolie når det er muligt. Du vil aldrig løbe tør for anvendelser for dette mirakel olie!