E2h

Sådan bruger shiatsu til diarré

Der er mange muligheder at vælge imellem

Der er mange muligheder at vælge imellem, når der lider af diarré, men den nemmeste er raiding din medicin kabinet for en pille til at stoppe de uophørlige kramper og standse ture til badeværelset. Men hvis du har hyppige anfald med diarré, popping en pille, som det er C-vitamin i sidste ende vil føre til flere komplikationer. Måske er det tid til at overveje Shiatsu at løse dette problem.

Shiatsu har eksisteret i tusinder af år og er en udpræget kinesisk og japansk form for healing, der centre om genetablering Qi eller strømmen af ​​energi fra midten af ​​kroppen. Diarré er blot en af ​​de mange sundhedsmæssige problemer behandles af Shiatsu og til behandling prisen på 75€ 0,00 du kan søge en 90 minutters behandling session med en autoriseret Shiatsu praktiserende læge. Det er dyr, men hvis du tilføje op omkostningerne ved popping piller plus den lægehjælp, som du har brug for, når disse piller ende med at blive giftigt for kroppen, 75€ 0,00, vil langt opveje den gode fremkommet Shiatsu.

Her er hvordan man bruger Shiatsu for diarré fra en licenseret Shiatsu praktiserende POV:

  • Gennemgå din sygehistorie. Den Shiatsu praktiserende læge vil i første omgang gennemgå hele din sygehistorie, så vil dette blive fulgt op med en række spørgsmål om, hvad der er i din sygehistorie, kost, aktiviteter og søvnmønster.
  • Foretage en fysisk. Den Shiatsu praktiserende læge vil undersøge dig begynder med din puls samt tilstanden af ​​din tunge. Det er et spørgsmål om procedure og vil føre til, hvordan hun vil nærme din behandling, da hver enkelt er unik for en patient.
  • Læg dig ned på en polstret måtte eller lavt bord. Den Shiatsu praktiserende læge vil bede dig om at bære lys tøj som en tank top og yoga bukser, så du er komfortabelt klædt på til session. Hun vil bede dig om at ligge ned på en polstret måtte eller lavt bord, så hun kan få den nødvendige arbejdskapital plads til at flytte rundt i løbet af din session.
  • Anvendelse af pres på de skrantende dele. En Shiatsu massage er planlagt efter Shiatsu praktiserende fuldender gennemgang af din medicinske tilstand og fysiske tilstand. Indrømmet, at diarré næppe kan beskrives som livstruende, kan det stadig give problemer at udgøre et problem for dine daglige aktiviteter (hvor mange gange kan du ringe syg uden chefen bliver pikeret?). Den Shiatsu massage er planlagt til at genoprette balancen i din krop. Trykpunkter er rettet mod at løse diarré problemer. Den Shiatsu praktiserende læge vil bruge sine egne kropsdele at frigive områder af din krop og give Qi at begynde at flyde frit i hele din krop.
  • Anvendelse af positioner til at hjælpe Qi til at bevæge sig i hele kroppen. Den Shiatsu praktiserende læge vil bruge forskellige stretching og roterende positioner til yderligere at fremme den frie bevægelighed for Qi i hele kroppen. Når Qi frigives korrekt og konsekvent i hele session, din krop begynder at trykke sine helbredende evner at bringe lindring til krop, sind og ånd.

Sådan bruger shiatsu til diarré. Gennemgå din sygehistorie.
Sådan bruger shiatsu til diarré. Gennemgå din sygehistorie.

Behandlingen slutter ikke efter din session med Shiatsu praktiserende læge. Hun vil guide dig til en sund livsstil ændring, så din Qi fortsætter med at bevæge uformindsket styrke hele dit system. Med tiden vil diarré være en saga blot, og du vil være så taknemmelig for det.