E2h

Sådan bruger shiatsu til TMJ

TMJ, eller temporo-Mandibular Joint er mødestedet mellem din kæbe (underkæbe) og den øverste del af dit kranie (tindingebenet). TMJ syndrom er en almindelig dysfunktion på dette område, angivet ved inflammation og en klikkende eller rist lyd i åbne-og lukkebevægelse af kæberne. Bortset fra kroniske smerter, TMJ syndrom truer mulig værdiforringelse, hæmme evnen til korrekt manipulere munden for at spise eller formulere formål. Shiatsu terapi har været kendt for at bidrage til helbredelse TMJ ved at løsne op spændinger i din kæbe.

Shiatsu er en gammel orientalsk kunst naturlige heling, der oprindeligt indlejret på traditionel kinesisk medicin og senere introduceret til Japan. "Shi" og "ATSU," står for "finger" og "pres". Under teknikker svarende til akupunktur, shiatsu omfatter stretching, børstning, gribe, valsning, drejning og mere, med undtagelse af brug af nåle. Det er en metode til at rydde blokerede "chi" eller naturlig energi, langs veje på forskellige dele af kroppen. I modsætning til andre blødere massage teknikker til enkel krop afslapning, der involverer hud-dybe håndbevægelser, dyb og penetrerende tryk påføres vinkelret ind i kroppen for at indlede en naturlig krop respons for selvhealing. Her er hvordan man bruger Shiatsu til TMJ.

Sådan bruger shiatsu til TMJ. At fremme kæbe og skulder afslapning.
Sådan bruger shiatsu til TMJ. At fremme kæbe og skulder afslapning.

  • At varme op, udøve din kæbe til at frigive muskelspændinger ved at manipulere kæben bevægelse, flytte den til venstre og til højre og åbne og lukke munden. Brug dine hænder, og læg pres på både venstre og højre ansigter dit kæbeben.
  • Begyndende med en åben mund, puden af ​​din pegefinger placere i midten af ​​din kæbe muskler. Nu med munden lukket, tryk fast indtil du når det maksimale punkt af smerte, tage dybe indåndinger for at bo afslappet.
  • For at lette facial rysten og kæbe muskelsmerter, tynge din pegefinger ind i retningen vinkelret på din kæbe, rettet trykpunktet placeret i et hulrum under øreflippen.
  • Ved hjælp af brand finger, eller den midterste finger, lindre øre og hoved smerter ved at anvende pres på hulrummet anterior til øret, og som er synlig med en åben kæbe hjælpe.
  • At slappe af din TMJ, spore det foregående punkt, hvor du har brugt dit brand finger. Lokalisering af en mark en halv tomme over det, placere din ring finger og en halv tomme under samme punkt, din pegefinger bruge. Tryk fast på disse punkter for omkring et minut.
  • Må trin 2 igen. Så slap af.
  • Nu øje trykpunktet fundet i hulrummet anbragt under kindbenet og foran den undernæb. Tryk ved hjælp af din brand finger.
  • At fremme kæbe og skulder afslapning, finde den refleks punkt i din hånd. Find brusk i midten af ​​tommel-og pegefinger. Brug tommelfingeren på modsatte hånd, fast trykke dette punkt distalt mod pegefingeren. Hold i 2 minutter ved minimum at fremme stimulation og for at sikre effektiviteten.

Prøv så meget som muligt at opretholde en meditativ stemning samtidig med at øve shiatsu på dig selv eller på andre. Vær helt klar over de reflekser, du modtager fra hver givet tryk for at aktivere ordentlig energi flow og retning. Held og lykke!